Nebunie totală pe litoral. Majorări de tarife? Iată răspunsul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Românii au luat cu asalt, în weekend, litoralul.

„Peste 60.000 de turiști au fost pe litoral în weekendul care a trecut. Într-adevăr, Mamaia, Mamaia Nord, Năvodari și Vama Veche au fost cele mai solicitate destinații. Se anunță cifre și mai mari pentru weekendul viitor”, a spus Corina Martin, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România - FAPT, luni, la Antena 3.

„Începem să semănăm cu un sezon normal, așa cum aveam în fiecare an. Avem extrem de multe solicitări. Îi sfătuiesc pe români să sune la agențiile de turism cu care lucrează și să solicite deja datele pe care le prefer pentru rezervare, pentru că pe litoralul românesc se anunță o vară extrem de aglomerată”, a adăugat Corina Martin.

Creșteri de prețuri

„În general, la 1 iulie, apoi 15 iulie, și în august, avem, în fiecare an, majorări de tarife. Așa se întâmplă într-o destinație care este cea mai solicitată în timpul anului, sezon, litoral, vară. Avem creșteri de tarife normale pentru această perioadă. În anul în care ne aflăm, plin de provocări, este normal să avem o majorare de tarife. Sunt implementate măsuri de siguranță și de protecție pentru turiști, pentru personal. Asta face ca tariful de cazare sau de masă să fie ușor crescut. Dar românii nu iau în calcul în acest moment neapărat tarifele, răspunsul îl vedem cu toții, plajele sunt pline. Weekendul a fost foarte aglomerat și se anunță în continuare grad de ocupare de sută la sută”, a mai spus Corina Martin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel