Nebunie la Madrid. Mbappe poate doborî un record deținut de Cristiano Ronaldo, la prezentarea oficială în tricoul ”galacticilor” - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Kylian Mbappe este prezentat marți la Real Madrid, pe stadionul Santiago Bernabeu.

După titlul european obținut de Spania, festivităţile continuă pentru suporterii fotbalului la Madrid, acolo unde starul fancez Kylian Mbappe va fi prezentat oficial, marţi, suporterilor formației Real Madrid în celebra arenă Santiago Bernabeu, cu casa închisă, transmite Agerpres, care citează AFP.

85.000 de fani sunt aşteptaţi eveniment

Aproximativ 85.000 de microbiști sunt aşteptaţi la acest eveniment. Mai mult, întâlnirea dintre Mbappe şi fanii Realului ar trebui să doboare recordul stabilit în urmă cu 15 ani de la prezentarea lui Cristiano Ronaldo. Biletele pentru eveniment au fost gratuite, însă unii fani au vrut să le revândă ca urmare a cererii din jurul sosirii noului "Galactic" madrilen, potrivit presei.  Dacă noii săi coechipieri şi-au reluat de luni antrenamentele, starul francez, care va semna oficial noul său contract pe cinci ani cu Florentino Perez înainte de a intra pe stadionul Santiago Bernabeu, urmată de conferinţa de presă, va beneficia în schimb de câteva zile de repaus.

Video

Youtube video image


Tricoul cu numărul 9 al fotbalistului francez, care este prezentat ca un urmaş al lui Cristiano Ronaldo la Madrid, se află încă de joia trecută la vânzare în magazinele clubului, unde chipul lui "Kyks" este peste tot. Fotbalisul francez, care şi-a încheiat pe data de 30 iunie contractul cu Paris Saint-Germain, a devenit oficial jucătorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, începând de la data de 1 iulie.

Cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain

Pe data de 3 iunie, Real Madrid a anunţat transferul lui Kylian Mbappe, cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain, cu 256 de goluri în 308 meciuri disputate în toate competiţiile, din postura de jucător liber. Mbappe, căpitanul selecţionatei Franţei, a luat parte la Campionatul European de fotbal - EURO 2024, unde Franţa a ajuns până în semifinalele competiției. Noul atacant al lui Real Madrid a fost nevoit să joace cu o mască pe faţă, după ce a suferit o fractură nazală în prima partidă de la EURO 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel