Data publicării:

Nebunie cu locul de veci al lui Gigi Becali. S-a enervat pe Dumitru Dragomir: Așa vreau să fiu înmormântat

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Gigi Becali a reacționat după ce Dumitru Dragomir a spus că latifundiarul din Pipera își face loc de veci în curtea noii sale vile de lux și că are de gând să-și construiască și un mausoleu pe proprietatea respectivă.

Dumitru Dragomir a precizat într-un interviu că Gigi Becali își face loc de veci în curtea noii sale vile de lux. Mai mult, acesta a dezvăluit că latifundiarul din Pipera are de gând să-și construiască și un mausoleu pe proprietatea respectivă.

„Își face și mausoleu acolo și tot. Birourile vor fi sus și jos își face mausoleu, o să vezi. Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage. El poate să își facă orice pe pământul lui, cu banii lui. Chiar și mausoleu”, a dezvăluit Dumitru Dragomir

Gigi Becali a reacționat imediat

„Vreau să vă spun că locul meu de veci va fi 2/3 și 4 metri de pânză și băgat în pământ. Din pământ am fost făcut și în pământ o să intru. Minciunile pe care le-ați auzit voi că îmi trebuie mie cavou, păi ce, sunt nebun? Ce îmi trebuie mie cavou?”, a spus Gigi Becali.

„Mitică Dragomir a spus în spațiul public”, a completat jurnalistul Dragoș Bistriceanu.

„Atunci să-l credeți pe Mitică Dragomir, dacă el v-a spus. (...) Așa crede el. Eu vreau să fiu înmormântat în 4 metri de pânză, exact ca călugării, aruncat în pământ și pus pământ peste mine și undeva unde să nu știe lumea unde sunt”, a mai precizat Gigi Becali la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel