Neastâmpăratul fotbalist care a încălcat restricțiile de 3 ori în 24 h
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Apărătorul de echipă națională al lui Manchester City, Kyle Walker, a dezvăluit că suferă de angoasă din cauza restricțiilor de deplasare din Marea Britanie.

Apărătorul de echipă națională al lui Manchester City, Kyle Walker, a dezvăluit că suferă de angoasă din cauza restricțiilor de deplasare din Marea Britanie, conform Daily Mail. Publicația engleză The Sun a raportat că jucătorul de 29 de ani a sfidat din nou regulile guvernului, la doar câteva săptămâni după ce a petrecut, în pandemie, cu două femei.

Astfel, presa britanică transmite că Walker a plecat de la el de acasă către locuința surorii ale, iar mai apoi a mers la acasă la părinții săi. A doua zi, apărătorul a ieșit cu bicicleta, alături de un prieten.

Comunicat pe platforme

Fundașul a transmis un comunicat pe platformele sale, târziu în noaptea de joi, după dezvăluirile făcute de publicație.

„Mă simt de parcă am tăcut prea mult. În contextul celui mai recent articol publicat despre mine și despre familia mea, simt de parcă nu am nicio șansă decât să vorbesc public pe tema aceasta", a scris Walker. „Am trecut recent prin una dintre cele mai periculoase perioade ale vieții, pentru care sunt complet responsabil. Cu toate acestea, acum mă simt de parcă aș fi hărțuit".

Explicațiile încălcării restricțiilor

„Lucrurile astea nu mă mai afectează numai pe mine, ci afectează și sănătatea familiei și copiilor mei. Despre evenimentele de miercuri, am mers în Sheffield să-i ofer surorii mele o felicitare pentru aniversarea sa și un cadou, dar și să vorbesc cu unul dintre puținii oameni în care mai am încredere în viață", a explicat Kyle Walker. „M-a îmbrățișat să-mi amintească cât de mult îi pasă și că sunt iubit. Ce trebuia să fac – să o împing? Apoi, am mers la casa părinților mei să iau niște mâncare făcută în casă. Repet, au fost două luni extrem de grele pentru ei".

Mesajul lui Kyle Walker a continuat să blameze presa și să-și justifice acțiunile, unele chiar exagerate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel