Neamțu: ANI și CSM sunt linia Mărășești-Oituz a statului nostru
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
neamtu dece
neamtu dece

Președintele Noua Republică, Mihail Neamțu, a vorbit într-un interviu acordat Adevărul pe marginea raportului MCV, considerând că în cadrul acestuia există sancțiuni pentru încercările Guvernului și Parlamentului de a intimida Justiția.

”Mie mi se pare că există acolo o sancţiune aspră asupra Parlamentului şi asupra Executivului din cauza încercărilor de a intimida justiţia. Domnul Ponta şi-a permis să facă comentarii la speţa ICA şi să aibă opinii cu privire la mutarea dosarului la Înaltea Curte a lui Dan Voiculescu, ceea ce este inacceptabil pentru un premier. Am avut mitingul de solidaritate de la Năvodari. Sunt lucruri inacceptabile. ANI, CSM, Înalta Curte reprezintă linia Mărăşeşti-Oituz a statului românesc. Justiţia trebuie apărată acum cu orice preţ”, a declarat Mihai Neamțu.

Liderul partidului devenit de curând al zecelea din Parlament anticipează că USL va ajunge să clacheze iar atunci oamenii vor căuta soluții și la democrat-liberali.

”USL va fi zdrucinat treptat de crize sociale şi economice. Nu mai au bani - vedeţi citostaticele, dar şi sistarea proiectelor de infrastructură. Socialiştii nu pot repara bine un coteţ, darămite să administreze o ţară. USL se va prăbuşi dar milioane de alegători vor căuta alternativa la PNL, PSD sau PDL”, a spus președintele Noua Republică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel