Nea Mărin, unchiul fostului iubit al lui Theo Rose, șocat de despărțire: Nu mai lua nici cântări...
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Nea Mărin, despre Theo Rose
Nea Mărin, despre Theo Rose
Nea Mărin, unchiul lui Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, s-a arătat șocat de această despărțire.

După cum declară chiar nea Mărin, în urmă cu doar câteva zile a discutat cu nepotul său, însă acesta nu și-a informat unchiul despre despărțirea care a avut loc între el și Theo Rose, femeia cu care forma un cuplu de ani buni!

„Nu știu absolut nimic. Chiar am vorbit alaltăieri cu el, tot așa… cu ale noastre și nu mi-a zis nimic. Habar nu am. Eu sunt plecat de trei săptămâni, sunt aici la filmări și chiar am vorbit cu el zilele trecute, bine, de ale noaste, de ale familiei, dar nu l-am întrebat ce, cum…”, a zis nea Mărin.

Mai mult decât atât, omul de televiziune s-a declarat șocat în momentul în care a aflat cine este bărbatul care i-a furat inima lui Theo, actorul Anghel Damian, care este și regizorul filmului „Clanul” în care Theo este protagonistă.

„Deci sunt șocat. Ce chestie, frate… tot vorbeam cu ei așa, am prieteni și eu mai apropiați care au nevoie de ea să le cânte la evenimente și zicea că nu mai ia nimic, că joacă în filmul ăla, că nu știu ce. Și eu tot am discutat cu ei și… bă, hai mă totuși că vorbesc și eu acolo la PRO că îi cunosc și eu pe ăia, dacă e să termine filmările mai devreme, să se ducă la câte un eveniment… și am mai reușit așa că o scot de la filmări, dar nici cu gândul”, a continuat nea Mărin, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Nea Mărin a mai spus că viața merge înainte, însă cu părere de rău în glas a declarat că se gândea la o posibilă căsătorie între ei, nu la despățire. În continuare, omul de televiziune a mărturisit faptul că va urma să își contacteze sora pentru a-l pune în temă cu firul evenimentelor.

„Asta e viața, ce te mai miră în ziua de azi după 20 de ani se despart cu copii, cu astea. Ăștia sunt tineri, viața asta e! Dar au ani buni… Eu, ce să zic… la un moment dat începusem să mă gândesc când se căsătoresc ei. Nu mă mai miră nimic că ce văd eu în jurul meu, stau numai între tineri și numai d-astea aud. Mi-ai dat o veste… Chiar o s-o sun și eu pe sora mea, să vedem”, a încheiat nea Mărin.

Relația dintre Theo Rose și Alex Leonte a durat patru ani, timp în care cei mai mulți s-ar fi așteptat să urmeze o căsătorie. Însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Acum, cei doi nu mai formează un cuplu.

”Relația mea cu Alex s-a încheiat, altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate. Doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele, să anunț eu că s-a întâmplat asta și ne-am despărțit. Însă, cineva nu și-a dorit la fel ca mine discreție și a dat acest pont, colegii noștrii din presă ”, a spus Theo Rose într-un Instastory.

Acum, actualul iubit al lui Theo Rose este Anghel Damian, fostul partener de viață al regizoarei Lia Bugnar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel