”Ne pupăm copiii, soţiile, şi la luptă”, anunță Rareș Bogdan. Alegerile prezidențiale, în 15 și 29 septembrie: Pe 30 anunțăm președintele României
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Rareș Bogdan anunță că lupta adevărată începe abia după 9 iunie. 

”Nu avem vară, nu avem vacanţă, ne pupăm copiii, soţiile, şi la luptă. Lupta se dă pe data de 15 septembrie. O nouă etapă pentru România. 29 septembrie, vot. Nu dormim, numărăm şi pe 30 anunţăm preşedintele României care trebuie să fie tot un liberal, exact cum am avut în ultimii 10 ani de zile, pe preşedintele Nicolae Ciucă”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL.  

Însă, Rareș Bogdan subliniază că trebuie să obțină un scor bun la alegerile din 9 iunie pentru a avea o șansă la alegerile prezidențiale din septembrie. ”Ăla este trambulina, ăla este momentul cheie pentru noi, pentru a ne propulsa liderul şi pentru a ne propulsa inclusiv pentru alegerile generale care se vor desfăşura în 8 decembrie” a mai spus Rareș Bogdan, care speră să ajungă în Biroul Oval alături de Nicolae Ciucă, respectiv ca președintele PNL să fie următorul președinte al României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel