Ne apropiem de o Lună Nouă. Previziuni TARI pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Fecioară, Săgetător, Capricorn, Pești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels
Daniela Simulescu prezintă previziunile pentru ziua de 3 noiembrie.

Ne apropiem de o Lună Nouă în Scorpion. O Lună Nouă în Scorpion aduce întotdeauna un amalgam de emoții, de stări și trăiri. Și pentru că va fi în opoziție cu Uranus, este posibil să trecem de la o stare la alta instantaneu. Ne vom mira și noi de această versatilitate, a precizat Daniela Simulescu.

Horoscopul zilei va fi difuzat, ca de obicei, începând cu ora 9.00, la DCNews și DCNewsTV:

VEZI ȘI: Ce personaj din ”Squid Game” ești în funcție de ZODIE

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Orice contact cu oamenii, cunoscuți sau nu, va fi împânzit de tot felul de stări. Vei pendula între nevoia de libertate și cea de respectare a regulilor.

Taur

Partenerul nu este în toanele lui obișnuite și nici nu va comunica deschis ce i se întâmplă. Trebuie să faci săpături adânsi să descoperi problema.

Gemeni

Vei descoperi că te bazezi prea mult pe oamenii de la serviciu. Că ți-ai creat așteptări prea mari și că acum trebuie să îți schimbi comportamentul.

Rac

Relația cu copiii poate fi una tensionată pentru că stările lor sunt destul de imprevizibile. Nu îți strica ziua doar pentru că ei nu acționează așa cum vrei tu.

Leu

Vei descoperi tot felul de probleme legate de locuință sau familie. Nu este cazul să îți pui singur cenușă în cap pentru că nu ai reușit să prevezi din timp asta.

Fecioară

Cuvintele tale nu vor avea efectele dorite. Oamenii s-ar putea să te catalogheze în fel și chip doar pentru că li s-a părut lor ceva.

Balanță

Lauda de sine ajută, dar nu atunci când este făcută față de persoane care nu te au la suflet. Astrele îți recomandă să eviți cheltuielile impulsive.

Scorpion

Simți că trebuie să faci sau să se întâmple ceva. Starea aceasta îți induce o mare frică de necunoscut. Evită să îți creezi singur scenarii.

Săgetător

Astrele îți recomandă ca astăzi să scapi de tot surplusul de muncă. Cel care te-ar fi ajutat să demonstrezi celorlalți cââte poți face tu.

Capricorn

Nu este cazul să crezi promisiunile apropiaților. În programul lor se vor strecura evenimente imprevizibile și nu te vei mai putea baza pe ei.

Vărsător

Orice inițiativă profesională va fi interpretată total pe dos. Cert este că orice ai face la serviciu, bun sau rău, va fi destul de vizibil.

Pești

Indiferent de viața ta de acum, este o zi nemaipomenită pentru rugăciune, meditație sau altă tehnică spirituală. Te vei simți foarte bine după.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel