Ne apropiem de Luna Plină. Nou proiect pentru Berbec, zi bună pentru Leu, neliniște pentru Rac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni. 

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Te faci ușor de înțeles de către colegi. Vei găsi un proiect profesional care să îți placă și te vei implica serios în realizarea sa. 

Taur

Discuțiile cu copiii, indiferent de vârsta lor, vor fi destul de captivante. La serviciu, astrele îți recomandă să apelezi la diplomație. 

Gemeni

Ai curaj să adresezi unele subiecte nedorite. Cei apropiați vor fi puși în fața faptului împlinit. Astfel se vor rezolva probleme mai vechi. 

Rac

Apropierea de Luna Plină s-ar putea să îți provoace o stare de neliniște. Mai ales la serviciu. Fără un motiv anume. 

Leu

Este o zi bună pentru negocieri. Fie că este vorba de un salariu, de o achiziție sau de un proiect profesional, te vei descurca de minune. 

Fecioară

Mercur este în semnul tău și face un aspect pozitiv cu Pluto. Deci mai mult curaj în a-ți exprima ideile și a-i convinge pe ceilalți. 

Balanță

Astrele îți recomandă să nu lași pe mâine sau luni ce poți face astăzi la serviciu. Pentru că săptămâna viitoare vei avea alte priorități. 

Scorpion

Discuțiile cu prietenii îți vor face mult bine. Te vor ajuta să îți dai seama unde greșești și ce ai putea îmbunătăți. 

Săgetător

Șefii te vor aprecia dacă vei fi mai activ, mai implicat și mai îndrăzneț. Deci lasă fricile sau nesiguranță, că nu te ajută. 

Capricorn

Îi vei ajuta pe cei din jur să înțeleagă mai ușor unele concepte. Vei fi un profesor bun. Chiar și cei apropiați vor aprecia stilul tău. 

Vărsător

O verificare a datoriilor și a finanțelor nu ar strica. Adică să verifici dacă ai plătit toate facturile și  ce investiții ai putea face. 

Pești

Luna îți tranzitează semnul. Te vei trezi că ești foarte sensibil, impresionabil și confuz. Nu-i lăsa pe alții să profite de aceste stări. 

 

 

Retrogradarea lui Marte în Gemeni și Eclipsa de Soare vor agita spiritele atât la nivel personal, cât și mondial. Prioritatea va fi aceea de a găsi resurse, alternative și posibilități. Restul nici nu va mai conta. Rutina va fi cel mai mare inamic al nostru. Unele evenimente, aparent logice, vor fi de fapt sfidătoare. Trebuie să avem mare grijă la aparențe! Unele situații nu ne vor fi pe plac și vom fi nevoiți să ne reinventăm.

Pe 11 octombrie, asistăm la revenirea lui Mercur în semnul Balanței. Răbdarea va juca un rol important. Începe sezonul Scorpionului pe 23 octombrie. 

De asemenea, un eveniment extrem de important este eclipsa de pe 25 octombrie. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. 

Pe 28 octombrie, Jupiter revine în Pești, după o perioadă extrem de îndrăzneață în Berbec. Intrarea lui Mercur în Scorpion de pe 29 octombrie ne va face mai suspicioși și aceasta va fi starea în care vom fi în momentul retrogradării lui Marte în semnul Gemenilor, adică pe 30 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel