NATO, Rusia și Flancul Estic. Noul concept strategic al celei mai puternice alianțe din istorie | Mircea Geoană, interviu „Pe Plan Extern”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Facebook Mircea Geoană
Facebook Mircea Geoană
DC News vă invită la o nouă emisiune „Pe Plan Extern”, vineri, 2 aprilie 2021. 

Această ediție va fi una specială. Invitatul este Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO. Interviul va fi difuzat începând cu ora 11:00.

Înaltul diplomat român aflat la conducerea celei mai puternice alianțe din istoria omenirii va discuta despre reuniunea miniștrilor afacerilor externe din țările membre, reuniune care a avut loc săptămâna trecută și în care s-a discutat inclusiv despre procesul de reflecție NATO-2030 care ar urma să ducă în final la conturarea unui nou concept strategic. Reuniunea a pregătit și summit-ul NATO din această vară, primul la care va participa și noul președinte al SUA, Joe Biden. 

Un alt subiect extrem de interesant pe care Mircea Geoană îl va aborda va fi flancul Estic și rolul pe care îl joacă România în structurile Alianței. Va fi analizată și Federația Rusă și provocările Moscovei în ceea ce privește securitatea NATO. Multe alte problema Turciei, situația la nivel pandemic, subiectul fake news-urilor sau programul PESCO vor fi abordate de secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Emisiunea „Pe Plan Extern”, de la DC News TV, în care invitat este Mircea Geoană, poate fi urmărită în direct, vineri, 2 aprilie 2021, începând cu ora 11:00.

Analiza va fi difuzată pe DC News TV, pe pagina de Facebook DC News, dar și direct pe site, pe www.DCNews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel