Nativii unei zodii se transformă în Casanova în decembrie. Daniela Simulescu: O să vă placă să flirtaţi, să provocaţi pe alţii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a anunţat că nativii unei zodii, dar şi cei cu ascendent în aceasta, se vor transforma în "Casanova" în decembrie. 

"Despre ce vorbim în decembrie? Despre oportunităţi pe plan profesional, despre discuţii cu foşti colegi, pentru că Venus retrogradează în casa a şasea şi e posibil dintr-odată, dacă cauţi un loc de muncă, să vezi că un fost coleg postează pe reţele de socializare că se caută oameni la locul lui de muncă. Tot Venus aici te poate face să îţi placă de anumiţi colegi de la locul de muncă. Dar nu trebuie să te grăbeşti. Una e să îţi placă de cineva, alta e să te placă un coleg, dar asta nu înseamnă că divorţăm pentru că ne-au aprins hormonii câţiva oameni de la locul de muncă. 

E posibil să vă întoarceţi la un loc de muncă sau la un loc pe care nu l-aţi vrut acum ceva timp. 

Să nu uităm că Jupiter iese din casa a 7a. Va intra în casa a opta şi îl lasă pe Saturn în casa a şaptea, ceea ce înseamnă că nu veţi mai vedea relaţiile ca pe poveşti Disney, o să fiţi mai realişti, mai pragmatici, nu vă mai aruncaţi în orice relaţie. 

În casa a cincea intră Marte, iar asta animă totul. Creează pasiuni, dorinţa de aventură, idile, iar cu Venus retrograd o să vă placă să flirtaţi, să provocaţi pe alţii, să fiţi provocaţi. Casanova va fi mic copil pe lângă voi în decembrie. Sunt aspecte bune pentru idile, pentru aventuri, dar până la anul cel puţin nu vă grăbiţi să intraţi în relaţia aceea", a spus Daniela Simulescu pentru nativii Leu şi cei cu ascendent în această zonă. 

Pentru Peşti, decembrie este un ultimatum

"Luna decembrie este precum un ultimatum pentru voi. V-am tot bătut la cap că dacă aveţi probleme, ele trebuie conştientizate în 2021, ca să fie rezolvate şi vindecate în 2022. Luaţi luna decembrie şi scrieţi pe o hârtie problemele pe care le aveţi. Dar concret, realist, fără să negaţi un viciu, o relaţie toxică. 

Cel mai important aspect al lunii decembrie pentru voi este intrarea lui Jupiter în semnul vostru. Asta se va întâmpla pe 29 decembrie. Aduceţi-vă aminte ce aţi făcut între 14 mai şi 28 iulie, sau ce aţi vrut să faceţi, pentru că de la final de decembrie poate căpăta rost, poate prinde viaţă. 

Să nu uităm de vicii, de problemele de sănătate, de situaţii toxice. Poate le acceptaţi şi poate faceţi ceva cu ele, să nu mai staţi în negare. E adevărat că nu negaţi intenţionat, dar poate că la un moment dat, dacă vă spun 1000 de oameni că nu e ok, poate veţi schimba ceva", a precizat Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel