Data publicării:

Nativii care nu trebuie să ia decizii în următoarele zile. Daniela Simulescu: Nu-mi place săptămâna viitoare pentru voi! / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik
Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, a prezentat horoscopul săptămânii 20 - 26 noiembrie 2023. Iată previziunile pentru zodia Gemeni! 

Daniela Simulescu a explicat la ce să ne așteptăm în zilele de 24 și 25 noiembrie 2023.

„Pe 24 noiembrie Marte iese din Scorpion și trece în Săgetător unde va acționa cu totul și cu totul altfel. Acum el vrea foarte multă filozofie, își dorește foarte multă educație, își dorește foarte multă libertate.

Cu Marte în Săgetător, este și Soarele acolo, gândiți-vă că aveți nevoie să explorați. Ne pregătim de sărbători, de decembrie, facem planuri, intrăm într-o febră încă de pe acum. Cu Marte în Săgetător, lupta pentru dreptate la nivel mondial o să fie pe buzele tuturor și cum România are casa a 10-a în Săgetător, unde este și Soarele, unde este și Nodul Nord, timp de o lună-două vor fi tot felul de declarații.

Pe 25 noiembrie, din păcate, avem un careu între Marte și Saturn. Deci, iată! Soarele a intrat în Săgetător, careu cu Saturn. Marte a intrat în Săgetător, careu cu Saturn. Ambele săptămâna ce urmează... De aceea vă spuneam că avem niște tranzite care ne priesc, dar avem și niște momente care ne blochează.", a spus Daniela Simulescu. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

„În prima parte a săptămânii e mult stres la locul de muncă, la finalul săptămânii e mult stres în relație. Nu poți să le împaci pe ambele orice ai face! Nu depinde de tine!  Tu doar trebuie să treci prin evenimente din acestea, printr-un carusel de stări, de trăiri și de evenimente tare neplăcute.

Uitându-mă la săptămâna ce urmează, aș putea spune că partenerul nu îți e cel mai bun prieten. Partenerul o să vrea să te schimbe, tu nu poți să te schimbi cum își dorește el și apar discuții. Problema este că se implică și familia și nu e deloc bine să îi ascultați pe alții. Ei vă țin ca într-o menghină. Voi trebuie să vă ascultați pe voi și doar pe voi!

Vă atrag atenția asupra sănătății în continuare. Nu ar strica să aveți mai multă grijă de ea.

În săptămâna ce urmează v-aș ruga să fiți mai atenți la chestiunile legale, la chestiunile legate de parteneriatele ce includ hârtii, documente, acte, contracte. Dacă mergeți la o întâlnire cu un posibil partener, fie afectiv, fie profesional, nu dați totul din casă, din prima! Mai așteptați! Dați-i timp timpului!

Dacă vreți să luați o decizie pe plan personal, nu aș lua-o săptămâna aceasta pentru că ea apare în urma unor frustrări personale, nu că v-ar fi făcut ceilalți ceva.

Pentru unii dintre voi săptămâna nu e plăcută. Nu-mi place săptămâna viitoare pentru voi! Pot fi și momente plăcute, nu zic nu, dar altfel este destul de stresantă.", a spus Daniela Simulescu la DC News și Astrosens. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel