Data publicării:

Nativii acestei zodii trebuie să coboare cu picioarele pe pământ în 2024. Daniela Simulescu: Nu mai evadați într-o lume care vă place vouă / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodia Gemeni. 

Daniela Simulescu a explicat când vom scăpa de efectele retrogradării lui Mercur. 

„Anul 2024 nu este unul foarte bun pentru zona afectuoasă, pentru tot ce înseamnă dragoste, iubire. Putem spune despre 2023 că a fost un an relațional, să nu uităm că Venus a fost retrogradă în Leu între 23 iulie și 4 septembrie, și că unele relații s-au rupt, altele s-au făcut, unii au dispărut în viața noastră, iată că în 2024 nu am o veste la fel de plăcută.

Când Venus face careu cu Saturn pornim cu neîncredere în propriile forțe, pornim cu neîncredere în relații, cu neîncredere în ceilalți și apare o mică tensiune încă din primele zile în care îi acuzăm pe ceilalți că nu ne iubesc, dar de fapt nu ne iubim nici noi pe noi.

Când ne uităm la un an, ne uităm și la astrograma dintre trecerea dintre ani pentru că e ca și cum se naște anul respectiv. La miezul nopții avem un ascendent în Balanță, iar Venus este guvernatorul ascendentului momentului, și Venus face careul cu Saturn. Deci iată foarte multe neajunsuri și încă un indiciu al faptului că, financiar, 2024 este important pentru că Venus reprezintă și banii.

Nu am vești foarte bune  din punctul de vedere al amorului pentru 2024, dar nici din punctul de vedere al finanțelor. Mulți vom resimți în viețile noastre anumite limitări, anumite restricții și oarecum o nevoie de a fi mai disciplinat și să nu mai alergam după fluturași, ci să alergam după lucruri concrete.

Pe 3 ianuarie Mercur se pregătește să-și oprească retrogradarea în semnul Săgetătorului. El iese din retrogradare, mai rămâne în Săgetător, după care se întoarce în Capricorn și abia în februarie scăpăm de efectele retrogradării.", a spus Daniela Simulescu.

Gemeni/Ascendent în Gemeni 

„Mercur își oprește retrogradarea în casa a 7-a unde este și Venus. Aveți nevoie să comunicați cu ceilalți, să nu mai amânați dacă sunt subiecte. Nu le mai amânați deoarece cu cât le amânați, cu atât mai mult vă vor sta în ceafă și nu veți face nimic.

Vreau să vă spun că pentru voi 2024 va fi un an destul de important și ar fi bine să știți asta încă de acum. Cum vi-l pregătiți așa o să-l aveți! Până în mai, Jupiter stă în casa a 12-a și vă arată mizeria pe care o aveți. Va invit să folosiți precum o metaforă aceste cuvinte. Vă arată mizeria din casă, mizeria din suflet, mizeria din relații, mizeria de peste tot.

Pe moment, cu Jupiter acolo, aveți senzația că nu e atât de nasoală, însă vă rog să coborâți cu picioarele pe pământ și să aveți un proces de introspecție cât mai clar. Marte intră în casa a 8-a și vă obligă să nu mai fugiți de demoni, să nu mai evadați într-o lume care vă place vouă.

Pregătiți-vă încă de pe acum și vă mai recomand ceva: sănătatea este prioritară în prima parte a anului 2024 și ați putea face în așa fel încât să vă țineți de ea.”, a spus Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel