Naţionala U20, meciuri test cu Norvegia și Elveția
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Meciuri cu Norvegia și Elveția pentru selecționata U20 a României.

Echipa națională sub 20 de ani a României va disputa în luna martie primele meciuri amicale din noul an. Selecționata condusă de Bogdan Lobonț va întâlni Norvegia și Elveția.

Partida cu Norvegia se va disputa în România, pe data de 24 martie 2022, și este ultimul duel al selecționatei U20 din turneul amical cu 8 națiuni din Europa. Un al doilea meci amical a fost stabilit în deplasare, pe 28 martie 2022, în compania selecționatei similare a Elveției.

24 martie: ROMÂNIA U20 – Norvegia U2028 martie: Elveția U20 – ROMÂNIA U20

Detalii privind locul de disputare și ora de începere a meciurilor vor fi comunicate în perioada următoare, informează Federaţia Română de Fotbal.

Alte ştiri din fotbal: Cazurile de Covid-19 au început să scadă în Premier League, pentru prima oară în opt săptămâni

Premier League a anunţat că au fost înregistrate 94 de noi cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul jucătorilor şi personalului cluburilor din elita fotbalului englez în cursul săptămânii trecute, aceasta fiind prima scădere a rezultatelor pozitive din ultimele opt săptămâni, informează Reuters,

"Putem conforma că între luni 27 decembrie 2021 şi duminică 2 ianuarie 2022 au fost efectuate 14.250 de teste Covid-19 în rândul jucătorilor şi personalului cluburilor. Dintre acestea, au fost 94 de noi cazuri pozitive (0,65%)", a precizat prima ligă engleză într-un comunicat.

Cifrele au crescut constant în ultimele săptămâni, cu 90 de teste pozitive în perioada 13-19 decembrie şi un record de 103 cazuri în intervalul 20-26 decembrie.

Începând de luna trecută, 18 meciuri au fost amânate din cauza focarelor de Covid-19 şi a accidentărilor la diferite cluburi, care au fost forţate deseori să alinieze echipe slăbite.

Antrenorul lui FC Liverpool, Juergen Klopp, alături de jucătorii Alisson Becker, Roberto Firmino şii Joel Matip au ratat partida cu Chelsea de la Londra (scor 2-2), disputată duminică, după ce au fost testaţi pozitiv.

Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham Hotspur, le-a declarat luni reporterilor că "monitorizează" câteva posibile noi cazuri de Covid-19 la clubul său, unul dintre cele mai afectate de ultimul val al coronavirusului din fotbalul englez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel