Naționala României, ultimul antrenament în țară. Care va fi principalul inamic în Feroe - VIDEO
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Insulele Feroe – România se joacă sâmbătă, 12 octombrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 7-a din grupa F a preliminariilor EURO 2020, echipa noastră încheindu-și pregătirile în țară.

Echipa națională a României a efectuat miercuri dimineață ultimul antrenament înainte de plecarea spre Insulele Feroe. Selecționerul Cosmin Contra a avut toți cei 24 de jucători la dispoziție și a pus accentul pe posesie și fazele de finalizare din cât mai puține atingeri la ședința de pregătire de la Mogoșoaia, care a durat o oră și jumătate. Plecare spre Torshavn este programată joi dimineață, la ora 09:35.

Principalul inamic pentru jucătorii noștri va fi... vremea. Ca de obicei, pentru această perioadă a anului, în acest colţ geografic de Europa, va fi rece, cu un maximum de 8 grade. De asemenea, se anunță o ploaie măruntă dar şi vânt, cam la 15 km la oră. În plus, meciul se joacă pe gazonul sintetic de pe stadionul considerat al echipei naţionale a Insulelor Feroe.

VIDEO

Partida Insulele Feroe – România are loc sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, pe stadionul Torsvollur din capitala ţării, Torshavn.  În aceeaşi seară mai au loc partidele Malta – Suedia şi Norvegia – Spania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel