Naţionala României, REZULTAT test Covid înaintea partidei cu Irlanda de Nord
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei naţionale au fost testaţi Covid-19.  

Componenţii echipei naţionale de fotbal a României şi membrii staff-ului tehnic au primit rezultate negative la testarea COVID-19 impusă de UEFA înaintea meciului cu Irlanda de Nord din cadrul Ligii Naţiunilor.

"Au sosit rezultatele testării oficiale COVID impusă de UEFA pentru desfăşurarea partidei de miercuri cu Irlanda de Nord, testare efectuată ieri la Mogoşoaia de instituţia medicală acreditată UEFA. Rezultate negative pentru toţi tricolorii şi membri staff-ului! Astăzi decolăm spre Belfast cu un singur gând: Victorie!", a anunţat Federaţia Română de Fotbal pe site-ul oficial.

Ultimul meci al naţionalei României în Liga Naţiunilor se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe Stadionul Windsor Park din Belfast, împotriva selecţionatei Irlandei de Nord. Partida contează pentru clasamentul FIFA, care va determina urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru CM 2022.

De asemenea, FRF a anunţat că şi rezultatele componenţilor echipei naţionale de tineret a României pentru COVID-19 sunt negative.
Naţionala pregătită de Adrian Mutu va disputa, marţi, la Ploieşti, de la ora 20:30, partida cu selecţionata Danemarcei, din cadrul preliminariilor EURO Under-21 din 2021, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel