Năsui îl face INSTABIL pe Cîțu: Când ai un partener așa, în general stai departe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Captură video DC News
Captură video DC News
Claudiu Năsui a vorbit despre instabilitatea afișată de premierul demis Florin Cîțu. 

„Domnul Cîțu are niște declarații astăzi în care face zob PSD. Domnul Cîțu v-a făcut zob în declarații și acum face zob și PSD. Dânsul, fiind președintele partidului, mă gândesc că la retorica pe care o are, nu vrea nici cu USR, nici cu PSD”, a observat Răzvan Dumitrescu. 

„Dânsul face zob și partidul”, completat Claudiu Năsui.

„Păi de aia l-au ales”, a spus Răzvan Dumitrescu. 

„E alegerea lor”, a mai zis Năsui.

„Ce vrea domnul Cîțu în momentul ăsta? Repet, declarațiile de azi sunt usturătoare la adresa PSD. Eu dacă aș fi acolo la PSD m-aș gândi „de ce să stau la discuții cu ăsta? nu stau la vorbă cu el, la revedere”. Care e problema?”, a afirmat Răzvan Dumitrescu. 

„Domnul Cîțu își dorește probabil să aibă un lung interimat, exact ceea ce a declarat, a fost o declarație pe care a dat-o într-o conferință de presă și am atras atenția asupra ei încă de înainte să fie”, și-a amintit Năsui.

Limitele Constituției, testate de guvernul demis

Cei doi au mai vorbit despre posibilitatea prelungirii interimatului actualului guvern demis, Claudiu Năsui spunând că politicienii „testează Constituția”. Năsui consideră că alianța PNL - PSD are la bază o serie de evenimente neconstituționale. Dumitrescu și invitatul său au remarcat faptul că în România nu a mai existat un interimat care să dureze mai mult decât prevăd legile constituționale.

„Dacă mă întrebați pe mine ce își dorește domnul Cîțu, care e extrem de schimbător, ba dă în USR, ba dă în PSD”, a afirmat Năsui. 

El nu poate, ori cu USR, ori cu PSD, dar a dat în ambele și atunci te întrebi ce urmărește prin declarațiile astea”, a spus Dumitrescu. 

„Nu aș vrea să fiu eu cel care comentează declarații atât de schimbătoare și oscilante, instabile”, a continuat Năsui. 

„Eu mă întreb cu ce se confruntă oamenii politici când aud declarațiile astea, pentru că sunt importante, totuși”, a mai spus Răzvan Dumitrescu. 

Când ai un partener instabil, în general stai departe”, a conchis Năsui. 

Vezi emisiunea completă aici:                             

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel