Naștere specială! Un băiețel a venit pe lume la ora 2:22 pe 22.02.2022
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Un băiețel din Israel are o dată de naștere cu totul aparte: s-a născut la ora 2:22 pe 22.02.2022.

Un băieţel din Israel a venit pe lume pe data de 22 februarie 2022, la ora 2:22 pm, a anunţat miercuri Spitalul Rambam din Haifa, relatează dpa și Agerpres. 
Băieţelul, din nordul ţării, s-a născut prin operaţie de cezariană programată şi este al doilea copil al părinţilor Lian şi Ram Cohen.

"Am sunat să programez operaţia de cezariană şi mi-au sugerat această dată", a afirmat mama băieţelului. Ea ar fi trebuit să intre în sala de operaţie la 10 dimineaţa.

Chiar și temperatura camerei a fost în acord cu ora și data

Mama a afirmat că a fost fantastic să vadă afişajul digital pe perete cu ora şi data.

"Chiar şi temperatura din cameră era de 22 de grade", a mai spus ea.

Combinaţia specială de numere a devenit parte din povestea naşterii, a afirmat ea.

"Este rar, este o nebunie. Avem o poveste a naşterii specială şi un copil special care a sosit la sfârşitul ei", a adăugat mama băieţelului.

Palindromul și dorințele

22.02.2022 este o zi palindrom. Mai mult decât atât, este singura zi de acest gen din anul 2022. Un palindrom este un număr, cuvânt sau propoziție care poate fi citit în același mod înainte și înapoi.

Așadar, astăzi, 22 februarie, arată astfel ca număr: 22.02.2022. După cum puteți vedea, este același și citit invers. Este destul de rar să se întâmple acest lucru. În formatul pe care îl folosim pentru a scrie data- zi, lună, an- au fost doar șapte până acum în acest secol.

Prima a fost pe 10 februarie 2001 (10.02.2001) iar ultima va fi 29 februarie 2092 (29.02.2092) ceea ce este și mai special pentru că va cădea într-o zi bisectă.

O zi plină de noroc

O astfel de secvenţă de cifre inedită reprezintă un prilej de a-i asocia tot felul de semnificaţii.

Pentru cei care cred în noroc, astfel de date care conţin cifre ce se repetă semnifică deseori un anumit succes în domeniul căsătoriilor sau pentru lansarea unei noi activităţi. Spre exemplu, anul acesta, Kanye West a ales data de 22 februarie pentru a-şi lansa noul album ″Donda 2″⁣. În astrologie, se pare că semnele astrale de apă, Scorpion, Rac şi Peşti, sunt cele mai sensibile în această zi.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel