Năstase în fața judecătorilor: „Am vrut să ajung la morgă”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Adrian-Nastase
Adrian-Nastase

Prezent miercuri în fața judecătorilor, Adrian Năstase a făcut o declarație halucinantă: „Am vrut să ajung la morgă, nu să amân pedeapsa”.

Fostul premier Adrian Năstase s-a prezentat miercuri în faţa judecătorilor. Curtea de Apel Bucureşti judecă, recursul făcut de Năstase împotriva unei hotărâri date de tribunal prin care s-a decis ca perioada petrecută sub pază la Spitalul Floreasca, după tentativa de sinucidere, să nu i se deducă din pedeapsă.

În jurul orei 9:00, fostul premier Adrian Năstase a ajuns la Curtea de Apel din Bucureşti.

Năsatse le-a declarat judecătorilor că este o problemă de principiu: „În realitate, eu am vrut să ajung la morgă, nu să amân pedeapsa”.

„Aici vorbim de aplicare corectă a legii. S-au ridicat două probleme de principiu în acest recurs. Una enunţată de domnul preşedinte care a spus clar că nimeni nu poate adăuga la o pedeapsă stabilită legal de nişte judecători şi a doua legată de constituţionalitatea dispoziţiilor art 87, alineatul 3, teza referitoare la faptul că dacă un condamnat şi-a provocat voit boala, acest tip nu se ia în considerarea executării pedepsei. un text neconstituţional”, a spus Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel