Năstase, destăinuire emoționantă: "Timpul aproape nu mai contează"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Adrian Năstase 21
Adrian Năstase 21

Adrian Năstase a plecat în Spania cu familia. Este în vacanță, nu în concediu. Fostul premier a scris, pe blogul personal, un articol emoționant în care a făcut o comparație între vremurile de altă dată, în care alerga și vedea orașele doar pe geamul mașinii, și prezent. 

Între agitație...

Altădată, Adrian Năstase avea o viață agitată- "De fiecare dată, în grabă, mergând de la aeroport la hotel, apoi la o sală de conferințe sau la sediul unei agenții guvernamentale și din nou la aeroport. Orașele le-am “văzut” pe geamul mașinii, în timp ce frunzăream un dosar în pregătirea unei întâlniri sau ascultând un briefing din partea vreunui ambasador".

... și liniște

Acum, "Timpul aproape nu mai contează. Pot aștepta liniștit, în aeroport, îmbarcarea într-un charter, pot privi liniștit în jur, știind că cei pe care îi întâlnesc au alte griji decât să dea vina pe mine pentru ceea ce-i nemulțumește. Unii mă salută și-mi zâmbesc, alții se prefac a nu mă fi văzut".

Adrian Năstase adaugă "Mă întreb în continuare cum ar fi fost viața mea dacă ar fi fost altfel. Dar am tot mai des impresia că, în acești douăzeci de ani, am răpit mult din timpul pe care ar fi trebuit să-l petrec cu familia mea".

"Sunt o mulțime de fragmente de viață care vor dispărea, încetul cu încetul. Vor rămâne, unele, doar în memoria mea", conchide fostul premier.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel