Data publicării:

NASCAR Whelen Euro Series. MOOG susține pentru al doilea an consecutiv competiția

Autor: Darius Muresan | Categorie: Stiri
WhatsApp
MOOG susține pentru cel al doilea an consecutiv competiția NASCAR Whelen Euro Series.

„MOOG®, brandul apreciat la nivel global al Federal-Mogul Motorparts, susține pentru cel al doilea an consecutiv competiția NASCAR Whelen Euro Series ™,una dintre cele mai rapide și mai interesante serii de curse din Europa, în calitate de furnizor oficial de piese de direcție și suspensie. 

Componentele MOOG, care timp de 52 de ani consecutivi au susținut campionii din competiția Monster Energy NASCAR® Cup Series din America de Nord, sunt montate pe mașina fiecărui concurent din competiția 2018 NASCAR Whelen Euro Series. 

Campionii de anul trecut ai competiției EuroNASCAR, Alon Day și Thomas Ferrando, au obținut victoria utilizând, de asemenea, componentele MOOG”, se arată într-un comunicat.

„Calendarul competițional din 2018 cuprinde 12 runde desfășurate pe cele mai importante circuite de curse și circuite ovale din Franța, Spania, Italia, Regatul Unit, Germania și Belgia. Competiția a debutat în perioada 14-15 aprilie 2018, cu etapa desfășurată pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia, Spania și se va încheia cu o etapa finală în perioada 20-21 octombrie de pe circuitul Zolder din Belgia. Competiția va reveni, de asemenea, la Tours, Franța, cu un nou eveniment, World Challenge Oval, în perioada 30 iunie-1 iulie.

Inaugurată în anul 2012, competiția NASCAR Whelen Euro Series se desfășoară cu autoturisme validate pentru competițiile de tip NASCAR®, propulsate de motoare V8 de 400 de cai putere. Pentru campionatele seriei se acordă premii în două divizii - ELITE, rezervată piloților profesioniști și semi-profesioniști și ELITE 2, care este destinată tinerelor talente și piloților tineri cu clasificări de nivel Silver și Bronze. Peste 150.000 de fani au participat la evenimentele NASCAR Whelen Euro Series din anul 2017. Ediția din 2018 are un nou logo, evidențiind vizual legătura puternică a competiției europene cu istoria de peste 70 de ani a competiției americane originale NASCAR®”, mai precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel