Narcisa Iorga, reacție dură după anularea emisiunii cu Băsescu de la TVR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Narcisa Iorga, fost membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), consideră că directorul general interimar al TVR, Irina Radu, a comis trei "greșeli intolerabile" în ultima decadă, inclusiv anularea emisiunii care-l avea ca invitat pe fostul președinte Traian Băsescu, invocând "motive puerile".

"La numirea Irinei Radu ca președinte interimar al TVR am spus că, în sfârșit, a fost ales un jurnalist să conducă televiziunea care l-a creat. A readus pe post ziariști care fuseseră ținuți la sertar , în ciuda valorii lor, atât de către Claudiu Săftoiu, cât și de către Stelian Tănase. Asta era în septembrie - octombrie. În ultimele zece zile însă a comis trei greșeli intolerabile:

1. nu a transmis nimic în noaptea incendiului de la Colectiv;
2. nu a făcut transmisiuni relevante din Piața Universității când protestele erau masive;
3. a anulat o emisiune în care era invitat fostul președinte al României Traian Băsescu, invocând motive puerile.

Ajung la concluzia că scaunul de președinte-director general al TVR defectează oamenii care-l ocupă", a scris Narcisa Iorga, marți, pe Facebook.

Citește și: Traian Băsescu, foc și pară la adresa TVR: După Sassu, Săftoiu şi Tănase, altă slugă

În luna septembrie, Directorul de programe al SRTv, Irina Radu, a fost numită în funcţia de director interimar al instituţiei pentru o perioadă de cel mult 6 luni, după demiterea precedentului șef al TVR, Stelian Tănase. 231 parlametari au votat în favoare numirii ei la șefia interimară a TVR, în timp ce trei parlamentari au fost împotrivă.

Citește și: Pătraru îl trimite pe Băsescu la groapa de gunoi a istoriei, după atacul la adresa TVR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel