Narcisa Iorga răspunde acuzațiilor aduse de Șerban Nicolae
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
După înregistrările compromițătoare cu Laura Georgescu, apărute în urmă cu câteva zile, scandalul continuă.

VEZI ȘI: Scandalul "Jigodie-CNA". Gigel Știrbu solicită demisia de urgență a Laurei Georgescu

Narcisa Iorga, cea care a publicat mai multe înregistrări în care Laura Georgescu folosea un limbaj vulgar, a fost atacată de Șerban Nicolae. Acesta din urmă a spus, la o emisiune TV, că și Narcisa Iorga ar trebui să dea niște explicații pentru mai multe lucruri făcute în trecut.

"De-a lungul timpului, și alți membri CNA, inclusiv doamna Narcisa Iorga ar fi trebuit să dea niște explicații publice, de multe ori, și n-a făcut-o și n-am spus că era numită de cine era numită, că nu era vreo competentă. Nu în înregistrări, în declarații publice", a spus Șerban Nicolae la B1 TV.

Răspunsul Narcisei Iorga a venit imediat, prin intermediul unei rețele de socializare: "Constat că domnul deputat PSD Liviu Harbuz nu a fost singurul care a lansat enunțul că sunt la fel ca Laura Georgescu. Al doilea om politic al PSD: Șerban Nicolae. Am următorul mesaj: domnule Șerban Nicolae, vă rog să vă imaginați cum ați fi reacționat să fi fost eu surprinsă în astfel de ipostaze. Eu, care sunt numită în CNA la propunerea președintelui Traian Băsescu!

Dincolo de mesaje, observ că atât Șerban Nicolae, cât și Liviu Harbuz ating aceiași itemi de discurs, ca și când ar respecta un punctaj dat de partid pe această temă:

1. discuțiile înregistrate cu Laura Georgescu sunt private
2. Narcisa Iorga face la fel ca Laura Georgescu.

Să vă explic:
1. discuțiile NU SUNT PRIVATE, sunt în cadrul unor ședințe tehnice ale președintelui CNA cu funcționari publici ai CNA, despre achiziții din fonduri publice, în interiorul CNA, cu mai mulți martori, toți funcționari publici;
2. niciodată nu am avut și nu voi avea nici limbajul, nici comportamentul Laurei Georgescu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel