Data publicării:

Napoli, la o victorie distanţă de titlul din Serie A

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Sport
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Napoli a învins Juventus în ultima etapă din Serie A şi mai are nevoie de o victorie pentru a-şi asigura matematic titlul de campioană. 

Mii de fani le-au oferit o întâmpinare călduroasă jucătorilor lui Napoli, întorşi de la Torino după victoria contra lui Juventus (1-0), care le-a deschis şansa de a câştiga scudetto, acasă, sâmbăta următoare, transmite AFP.

Înainte de ora 3:00 dimineaţă, fanii au fluturat eşarfe, bannere, steaguri şi au cântat la sosirea favoriţilor pe aeroportul Napoli-Capodichino, conform imaginilor difuzate de media italiană şi de jucătorii înşişi pe reţelele de socializare.

Atacanţii Victor Osimhen şi Hvicea Kvaratshelia, starurile napolitanilor, s-au urcat pe autocarul echipei pentru a saluta miile de tifosi. Autocarul care s-a strecurat apoi prin mulţimea strânsă a fost urmat de zeci de maşini şi scutere în oraş.

Napoli este lider detaşat în Serie A, cu un avans de 17 puncte faţă de Lazio, când au mai rămas şapte etape de disputat. Sâmbătă, Napoli are o minge de titlu contra lui Salernitana în fieful propriu, pe stadionul Diego Armando Maradona. O victorie ar asigura matematic al treilea titlu de campioană din istoria lui Napoli, la mai bine de trei decenii de cele două câştigate cu Maradona în echipă (1987, 1990), cu condiţia ca Lazio să nu o învingă duminică pe Inter, pe San Siro.

În meciul cu Juventus, Napoli s-a impus prin golul lui Giacomo Raspadori (90+3), scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel