Naomi Osaka, amendată cu 15.000 de dolari de organizatorii de la Roland Garros
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Naomi Osaka a fost amendată.

Naomi Osaka a fost amendată cu 15.000 de dolari de organizatorii de la Roland Garros, după ce sportiva din Japonia a refuzat să participe la conferinţa de presă de după meciul cu Patricia Ţig, din primul tur al turneului de la Paris.

Dacă va continua să refuze dialogul cu presa, a doua jucătoare a lumii riscă să fie descalificată de la Openul Franţei şi să fie suspendată de la următoarele turnee majore din acest an.

Roland Garros: Ana Bogdan avansează în turul doi

Ana Bogdan s-a calificat în turul doi al turneului de la Roland Garros. Românca a învins-o pe italianca Elisabetta Cocciaretto, scor 6-1, 6-3.

Spectatorii s-au înghesuit să vadă meciurile primei zile de la Roland Garros. Doar 5.400 de norocoşi pe zi vor putea asista la partide. Şi la victoria Anei au asistat oameni în tribună, chiar dacă a jucat pe un teren mai mic, notează Mediafax.

Cealaltă româncă intrată în turneu dumincă, Patricia Ţig, a pierdut în faţa numărului 2 mondial, Naomi Osaka. Patricia a fost învinsă în două seturi, scor 6-4, 7-6.

Naomi Osaka va juca în turul secund chiar cu Ana Bogdan.

Simona Halep s-a retras de la Roland Garros. A participat la toate edițiile turneului începând cu 2018

Amintim că Simona Halep a anunțat, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale, că nu va participa la ediția din acest an a turneului de la Roland Garros.

„Cu îndurerare îmi anunț retragerea de la Roland Garros anul acesta. Din păcate, ruptura din gamba mea stângă are nevoie de mai mult timp pentru a-și reveni, iar timpul este prea scurt. Retragerea dintr-un Grand Slam e împotriva tuturor instinctelor și aspirațiilor mele de atletă, dar este decizia corectă și singura pe care o puteam lua. Gândul de a nu fi la Paris mă umple de tristețe, dar îmi voi concentra energia asupra recuperării, rămânând pozitivă și revenind pe teren de îndată ce este sigur să o fac. Roland Garros 2022, vin spre tine! Pe curând!”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Pe 12 mai, Simona Halep a abandonat în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu Angelique Kerber, după 57 de minute de joc. Ulterior, sportiva din Constanța a anunţat că are o problemă de sănătate, urmând să înceapă recuperarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel