Naomi Campbell, ipostază în premieră pentru coperta revistei Vogue UK: E cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată - Foto
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 15 feb 2022, 19:02
WhatsApp
Naomi Campbell, ipostază în premieră pentru coperta revistei Vogue UK: E cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată
Naomi Campbell, ipostază în premieră pentru coperta revistei Vogue UK: E cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată
Top-modelul Naomi Campbell, în vârstă de 51 de ani, a pozat pentru prima dată alături de fiica ei, în vârstă de nouă luni, pentru coperta revistei Vogue U.K.

Într-un interviu acordat pentru numărul din luna martie al acestei reviste, Naomi Campbell a vorbit în premieră despre fiica ei, dezvăluind că aceasta "nu este adoptată", şi a spus totodată că adoră să fie mamă, scrie revista People.

Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani, în luna mai 2021Naomi Campbell a anunțat în luna mai 2020 că era însărcinată şi că aştepta naşterea primului ei copil, însă nu a dezvăluit atunci alte informaţii.

'Nu este adoptată. Este copilul meu', a dezvăluit Naomi Campbell pentru British Vogue, adăugând că în acea vreme foarte puţine persoane ştiau că ea urma să devină mamă.

"Pot să-i număr pe degetele de la o singură mână pe oamenii care ştiau că eu urma să nasc. Fiica mea este cea mai mare binecuvântare pe care puteam să mi-o imaginez vreodată. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată", a spus top-modelul britanic.

"Este cea mai mare bucurie pe care mi-am imaginat-o""Am ştiut dintotdeauna că voi deveni mamă într-o bună zi. Este cea mai mare bucurie pe care mi-am imaginat-o. Sunt norocoasă să o am şi ştiu acest lucru", a adăugat Naomi Campbell, care nu a exclus posibilitatea de a avea în viitor şi alţi copii.

Totodată, ea s-a declarat încântată să se simtă "din nou copil", întrucât îşi retrăieşte copilăria prin intermediul fiicei sale: "Trăiesc din nou în ritmul creşei, mă joc şi descopăr cât de multe jucării minunate există în această lume! Şi păpuşi! Lucruri la care nici nu visam".

Invitată de jurnalişti să dezvăluie cea mai mare surpriză pe care i-a adus viaţa de mamă, Naomi Campbell a răspuns fără ezitare: "O pun pe fiica mea pe primul loc. Tot ceea ce fac, fac pentru ea - asta e. Este ceva complet altruist, nu-i aşa?".

„O mică și frumoasă binecuvântare m-a ales să îi fiu mamă”, a scris pe 18 mai Naomi Campbell, publicând o fotografie cu fiica sa

„Sunt onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura pe viață cu îngerul meu. Nu există iubire mai mare”, a scris aceasta în anunțul său. 

Vedeta a etichetat-o pe mama sa, Valerie Morris-Campbell, în postare, dar nu a dezvăluit alte detalii. Naomi Campbell a fost văzută în public în aprilie 2021, când a defilat pentru Michael Kors. Designerul a fost, de altfel, printre primele vedete care să o felicite pe Campbell. „Dumnezeule! Astăzi este ziua? Cât de incredibil! Cât de norocoasă este ea și cât de norocoasă ești și tu! Ce mamă minunată vei fi! Binecuvântări!”, a scris Kors în comentarii.

„Nimeni nu merită asta mai mult ca tine”, a scris cântăreața Rita Ora, iar Jamie Winstone a scris „wow, felicitări Naomi! Multă, multă dragoste, ești mămică!”. 

În 2017 Naomi a dezvăluit pentru Evening Standard faptul că își dorește copii, iar vârsta nu i se pare o problemă. „Având în vedere cum a avansat știința, o pot face când vreau. Voi vedea ce îmi aduce Universul, Momentan, ceea ce am primit este în spiritul unei familii binecuvântate”, a declarat aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?