Data publicării:

Nando Mario Varga: Simion, pus la colțul rușinii internaționale de Fundația ”Israel Heritage”

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
George Simion / Foto: Captură video Facebook
George Simion / Foto: Captură video Facebook
Nando Mario Varga (Anima News) susține că „scena socio-politică românească începe să se trezească la realitate” în ceea ce-l privește pe George Simion.

În opinia lui Nando Mario Varga, George Simion a fost pus la colțul rușinii internaționale de Fundația „Israel Heritage”.

George Simion „a cerut, cu tupeul caracteristic, fonduri de la Parlamentul român pentru a i se deconta participarea, deși era în interes personal, la un important eveniment organizat la New York de fundația Israel Heritage – un dineu special pentru celebrarea Noului An Evreiesc / Rosh Hashana, cu participarea fostului secretar de stat american Mike Pompeo. (...) Fundația i-a retras lui George Simion invitația printr-o scrisoare în care-l anunță că nu a primit confirmare de la Mike Pompeo pentru participarea sa la dineul respectiv din 18 septembrie.

Reacționând, George Simion a declarat că a renunțat la deplasare pentru că timpul este foarte scurt să mai obțină viza pentru SUA, dar întâlnirea va fi reprogramată.

Încercând cu disperare să scape de rușinea refuzului, el a recurs la vechea, uzata și infantila cale a atacurilor verbale”, scrie Nando Mario Varga pe Anima News.

„Mai surprinde pe cineva, în afară de cei care nu înțeleg, nu vor să înțeleagă sau sunt instruiți să nu înțeleagă, zbaterea disperată a lui George Simion, pentru a-și masca rușinea înfrângerii, dar și pentru a-și asigura supraviețuirea pe scena socio-politică românească, care începe, încet, încet, să se trezească la realitate, în ceea ce-l privește, cu ajutorul propriilor lui minciuni și mascarade care încep să iasă la lumină”, a mai scris Nando Mario Varga.

Citește și...

Hartmann intervine în disputa legată de Simion: Cineva prin tine își bate joc de România

H. D. Hartmann are un mesaj pentru George Simion: „Timpul tău politic nici nu a început că s-a și terminat.”

„Te vei duce în SUA numai pe banii dumitale personali, îți vei face poze la gardul Casei Albe (precum celebrul Pablo Escobar) mancând merindea de la tine din traistă. Nimeni din statul român nu are obligația să îți plătească ție vizite americane”, a precizat Hartmann. Mai multe declarații, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel