Nadine debutează ca scriitoare: Cartea conține lucruri pe care le-am trăit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Cunoscuta cântăreață și vedetă TV, Nadine Voindrouh, publică prima sa carte, ”Dreamboard. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine”.

Volumul, care se găsește deja în librării, vine în întâmpinarea publicului cu tehnici concrete și practice pentru îndeplinirea chiar și a celor mai îndrăznețe visuri.

"Prin această carte în care am investit 2 ani, cititorul află care sunt pașii care îl vor ajuta să își contruiască și să își reconstruiacsă viața exact așa cum și-o dorește. O viață frumoasă, prosperă și armonioasă. Cartea conține lucruri pe care le-am studiat, dar la fel de important, și lucruri pe care le-am trăit, le-am experimentat, le-am simțit, le-am regretat sau le-am iubit. Așa cum precizez și în carte, îndeplinirea visurilor ține de relația ta cu tine, la fel cum îndeplinirea planului tău cu tine ține de o strategie. Mi-am dorit foarte mult ca această carte să-l ajute pe cititor să ajungă acolo unde își dorește, devenind mai organizat, mai optimist și mai determinat, adică un învingător", a declarat Nadine Voindrouh.

Pentru toți cei care vor să evolueze pe plan profesional, personal și nu numai, Nadine recomandă o unealtă foarte importantă – Dreamboard-ul, care te menține conectat la visurile tale, precum și o rețetă proprie a reușitei, cu ingrediente descrise pe larg: Decizia, Alegerea și Renunțarea, adică DAR. 

[citeste si]

Lansarea oficială va avea loc la Târgul Internațional Gaudeamus, pe data de 25 noiembrie, ora 12.00, la standul editurii For You.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel