Nadal speră să joace la Australian Open, deși s-a accidentat iarăși: „Nu este la fel ca anul trecut”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Nadal speră să joace la Australian Open, deși s-a accidentat iarăși: „Nu este la fel ca anul trecut”
Nadal speră să joace la Australian Open, deși s-a accidentat iarăși: „Nu este la fel ca anul trecut”
Spaniolul Rafael Nadal a resimțit dureri musculare în timpul meciului pierdut vineri în sferturile de finală de la Brisbane, revenind în competiție după o pauză de un an din cauza unei accidentări, conform informațiilor furnizate de AFP.

Nadal, în vârstă de 37 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul partidei disputate împotriva lui Jordan Thompson, când a simțit dureri în partea superioară a coapsei stângi, similar cu o accidentare anterioară. Deși și-a reluat jocul fără probleme în primele două runde ale turneului, spre finalul meciului a simțit o creștere a durerii.

"S-a simțit la fel ca zona unde am avut accidentarea anul trecut, dar acum este o durere musculară, nu de tendoane, ca data trecută", a explicat Nadal.

Cu toate acestea, jucătorul cu 22 de titluri de Grand Slam a menționat că durerea nu a apărut imediat în timpul meciului și speră că este rezultatul unei suprasolicitări musculare datorită efortului susținut și a partidei extrem de dificile.

Chiar dacă nu este optimist cu privire la câștigarea unui trofeu în viitorul apropiat, Nadal își dorește să aibă oportunitatea de a se antrena în săptămânile următoare și să participe la turneul de la Melbourne. Cu toate acestea, a subliniat că nu este sigur 100% de evoluția sa în acest moment.

Pentru Rafael Nadal, care a revenit pe teren după o perioadă lungă de recuperare, aceste dureri reprezintă o problemă care ar putea influența participarea sa în competițiile viitoare. Momentan, rămâne de văzut dacă sportivul va putea să se recupereze suficient pentru a continua să participe la competițiile de tenis în această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel