Nadal, mesaj pentru Djokovic şi Federer, după ce i-a depăşit la trofeele Grand Slam
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Rafael Nadal
Facebook Rafael Nadal
Rafael Nadal a devenit cel mai titrat tenismen din istorie, cu 21 de trofee Grand Slam. Spaniolul a avut un mesaj pentru rivalii săi, Roger Federer şi Novak Djokovic, ambii cu câte 20 de trofee. 

"Eu vreau să fiu cel care câştigă cele mai multe titluri de Grand Slam la finalul cursei dintre noi trei (Federer, Djokovic)! Pentru că da, să fim clari, asta se joacă între noi trei. Da, aş adora ca lucrurile să se întâmple astfel", a declarat nr. 5 mondial într-o conferinţă de presă la Mallorca, după revenirea de la Melbourne.

"Dar acest lucru nu mă obsedează, nu voi fi frustrat dacă nu se întâmplă. Absolut deloc", a adăugat el, precizând totodată că nu crede că cele 21 de titluri sunt suficiente pentru a rămâne el cel care are cele mai multe, conform Digisport.ro.

Federer, mesaj pentru Nadal după victoria de la Australian Open 

”Către prietenul și marele meu rival, Rafael Nadal. Te felicit din inimă pentru că ai devenit primul jucător care a câștigat 21 de titluri de Grand Slam. În urmă cu câteva luni, glumeam împreună despre cum este să fii în cârje. Incredibil. Un campion nu trebuie subestimat niciodată. Nici etica ta de muncă nu trebuie subestimată.

Dedicarea și spiritul tău de luptător sunt o inspirație pentru mine și pentru mulți alții din lume. Sunt mândru că am împărțit această eră cu tine și sunt onorat să joc un rol în a te face să obții mai multe lucruri, așa cum și tu ai făcut pentru mine în ultimii 18 ani. Sunt sigur că mai ai multe obiective de îndeplinit, dar deocamdată bucură-te de acesta”, a transmis Roger Federer pe Instagram.

Medvedev, făcut praf la finala Australian Open. Ciuvică: Public de mahala. Nici în Ferentari nu vezi 

"Eu  nu prea mă uit la tenis, dacă nu joacă români sau românce, dar m-am uitat duminică (n.r. ziua în care s-a jucat finala masculină Australian Open). Cinci ore sau cât a durat. Măi nene, nu am pomenit aşa ceva. Australia e un pilon al progresismului mondial, un pol de civilizaţie, cu bunătate, cu LGBT, negri, albi, totul, să fie bine, să nu fie rău. Aşa un public, însă, la un meci de tenis nu există nici în Ferentari. 4-5 ore cât a durat meciul, ăia l-au huiduit încontinuu pe Medvedev. E rus, dar e un jucător de tenis. Şi se bucurau ca pe vremea lui Năstase când rusul dădea în banda fileului sau puţin afară. Aplauze, aplauze. Când dădea rusul bine, îl huiduiau. Aşa public mai nesimţit, mai de mahala ca la chestia asta nu am pomenit. M-am gândit că ori e de progresism, ori e de geostrategie", a declarat Mugur Ciuvică la Miercurea Neagră. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel