„N-am mai avut putere”. Antrenor de TOP, mărturisiri după infectare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Antrenorul lui Leicester City, Brendan Rodgers, a spus că a fost „lipsit de putere” după ce a contractat coronavirusul, în luna martie.

Antrenorul lui Leicester City, Brendan Rodgers, a spus că a fost „lipsit de putere” după ce a contractat coronavirusul, în luna martie, conform BBC Sport.

Rodgers este al doilea manager din Premier League care confirmă că a suferit de Covid-19, după tehnicianul lui Arsenal, Mikel Arteta.

Antrenorul „vulpilor”, în vârstă de 47 de ani, a spus că „a rămas fără aer” des înainte să se recupereze. „Abia puteam să merg și îmi aminteam de când am urcat pe Muntele Kilimanjaro”, a spus el, pentru BBC Radio.

Fără miros și fără gust

„Am avut o săptămână liberă când trebuia să jucăm cu Watford, pe 14 martie, iar săptămâna următoare am început să mă chinui”, a continua tehnicianul. „Trei săptămâni nu am avut miros și nici gust. Nu am avut putere, iar la o săptămână distanță, soția a pățit la fel. Am fost testați și amândoi am fost confirmați pozitiv”.

„Îmi aduc aminte că am încercat să alerg pentru prima oară după infectare și mi-a fost greu să alerg 10 metri. Nu am avut vreun apetit real și aveam o senzație ciudată de a mânca fără să simt gustul sau mirosul mâncării”, a adăugat Rodgers. „Mi-a adus aminte să apreciez ce bine este să fii în formă și sănătos”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel