N-ai aer condiționat în mașină? TRUCURI pentru a te răcori
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mașină
mașină
Ce să faceți dacă nu aveți aer condiționat în mașină? Aflați răspunsul în rândurile de mai jos.

Pentru început, avem un sfat simplu: agățați câteva șervețele umede în fața grilelor de ventilație ale mașinii. Datorită acestui lucru, aerul se va simți mult mai rece. Cu toate acestea, este important să aveți mai multe șervețele umede la îndemână deoarece grilele de ventilație le vor usca rapid.

Dacă ai posibilitatea, urcă-te în mașină cu părul ud. Vei suporta mult mai ușor căldura din mașină.

Puneți cuburi de gheață pe podeaua mașinii. Trebuie să așezați un recipient plin de cuburi de gheață. Ventilarea, în special în apropierea picioarelor, va aduce un aer mai răcoros în întreaga mașină datorită cuburilor de gheață.


Nu aveți cuburi de gheață la îndemână? Puteți folosi doar o sticlă cu apă înghețată. De exemplu, puteți înfășura una într-un prosop și o puteți pune în jurul gâtului când trebuie să stați într-un blocaj de trafic. S-a topit gheața din sticlă? Nici așa nu-i rău. Aveți apă rece de băut. 


Nu aveți altă opțiune decât să vă parcați mașina în soare? Folosiți un parasolar. Dar nu acoperiți doar parbrizul, ci și celelalte geamuri. Veți simți diferența când veți intra în mașină!

Cea mai bună și rapidă soluție este să cumpărați un ventilator auto. Nu sunt atât de scumpe și vă veți bucura cu adevărat de acestea în mașină. Trebuie să le conectați la priza brichetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel