N-ai aer condiționat? Cum să te răcorești la fel de bine cu un ventilator / video
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
aer condiționat
aer condiționat
Dacă nu ai aer condiționat în casă, poți proiecta unul!  

Ai nevoie de două sticle goale, mai multe cuburi de gheață și un ventilator. Umpleți sticlele cu cuburi de gheață, apoi legați-le de partea din spate a ventilatorului. Porniți ventilatorul și va răspândi aer rece în toată camera. Urmăriți videoclipul de mai jos pentru instrucțiuni complete:

Cea mai bună perioadă pentru a programa un concediu în ţară. Când își ia liber Elena Mateescu

Elena Mateescu, director ANM, a spus când ar fi bine să programăm un concediu în ţară.

„Luna august este mult mai stabilă în ceea ce privește regimul de precipitații”, a spus Elena Mateescu, marți seară, la Antena 3.

Întrebată de Mihai Gâdea când şi-ar lua concediu, având în vedere ceea ce știe despre avertizările meteo, Elena Mateescu a spus că şi-ar lua, cu siguranță, concediu în luna august sau în prima săptămână din luna septembrie.

„Eu, personal, din 2011 am luat două, trei zile la sfârșit de săptămână. A trebuit să fim prezenți la birou, ne-am rotit cu echipa de directori. Nu ne-am permis o vacanță de zece zile, cum ar fi normal. (...) Cu siguranță, un concediu în luna august sau în prima lună de toamnă, în septembrie”, a spus Elena Mateescu. 

Val de aer cald în iulie. Elena Mateescu anunţă zonele vizate

„Vorbim de o informare meteorologică valabilă începând de mâine, până duminică, ce vizează varul de căldură care urmează a se intensifica în special zona de vest și sud-vest a țării, acolo unde vorbim de caniculă și disconfort termic accentuat de la o zi la alta. Temperaturile se vor situa, în general, mâine, între 35-36, posibil 37 de grade Celsius în partea de sud-vest a țării”, a spus Elena Mateescu, director ANM.

„Joi, din nou, aceleași temperaturi și valul de căldură va fi de interes cel puțin până în jurul datei de 15 iulie, când temperaturile se vor situa frecvent în special în vest, sud-vest și în sudul țării peste 34-35 de grade, izolat 37 de grade Celsius”, a adăugat Elena Mateescu. Vezi mai multe detalii aici: Cea mai bună perioadă pentru a programa un concediu în ţară. Când își ia liber Elena Mateescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel