Mutu rupe pământul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Val Vâlcu
WhatsApp
În cazul primarului de la sectorul 6 titlul nu e o figură de stil, ci trista realitate. Străzile se rup la propriu sub greutatea mașinilor ”parcate” în trafic.

Dacă din Pipera e greu să ieși, în Drumul Taberei sau Militari e dificil să intri. Ambuteiajele sunt înfiorătoare: dimineața pe un sens, seara pe celălalt. Înțeleg eventuala strategie politică: pe trei laturi, Palatul Cotroceni este gazat de mașinile care încearcă să depășească bariera Panduri-Răzoare-Geniului, seara, sau Eroilor-Splai, dimineața. Dar, totuși, care e vina sutelor de mii de bucureșteni ”arestați” câte două-trei ore pe zi în cutiile de tablă ale transportului public ori personal.   

Evident, nu pot să-i cer primarului de sector să  facă un pasaj-două. Nici să termine metroul, care oricum nu duce la vreun bloc de birouri, odată ce capătul de linie e la Operă. Nici să introducă benzi suplimentare alternative, în funcție de sensul coloanei, pe Șoseaua Cotroceni. Nici să o lărgească, că nu stă Capitala într-un strat cu flori. Știu că îi e imposibil să construiască o bretea, pe aceeași Șosea Cotroceni, pentru cei care fac dreapta, cum urcă Dealul. Cine a mai văzut să se construiască, la stat?     

Dar am dreptul să știu ce face cu Poliția Locală, de ce nu o scoate în intersecții? E trimisă să mulgă piețele, luptă cu criminalitatea transfrontalieră, e dărămată de lene, a desființat-o, să nu mai plătim atâția inutili iar cu banii va face parcări? Aștept un răspuns, în față la Leu. Nu mă mișc până nu-l primesc. Nici nu am cum, pe Maniu e blocaj total la ora asta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel