Data publicării:

Mutu a călcat pe bec din nou. Alături de Tamaș, acesta a petrecut marți seara în San Marino, iar Pițurcă vrea scoaterea lor din lot

Autor: DCNews Team | Categorie: Sport
WhatsApp
mutu2
mutu2

Petrecăreţii Adrian Mutu şi Gabi Tamaş au făcut-o iar lată în cantonamentul echipei naţionale a României.

Jucătorii din lotul naţional al României prezenţi în San Marino au avut, ieri seara, câteva ore libere. Conform site-ului gsp.ro, Mutu şi cu Tamaş au preferat să le petreacă nu în mall-ul în care au fost colegii lor, ci separat. „Ei s-au întors mai târziu la hotel, dând semne evidente că au exagerat cu alcoolul!”, a dezvăluit cineva pentru sursa mai sus-amintită, iar selecţionerul Victor Piţurcă este „foc şi pară” pentru cei doi.

Din câte se pare, cei doi nu vor mai fi folosiţi în partida de diseară.

În mandatele lui Piţurcă nu au existat astfel de cazuri de indisciplină, dar pe vremea lui Iordănescu s-au mai întâmplat ca unii jucători să mai plece din cantonamente pentru a se relaxa cu alcool. Mutu a „călcat pe bec” după meciul cu Serbia, selecţioner fiind Răzvan Lucescu, c-nd a plecat fără să anunţe pe nimeni să se distreze, iar Lucescu jr. a spus că nu va mai conta pe el la naţională. Totuşi, cei doi au făcut pace înaintea meciului cu Bosnia-Herţegovina, câştigat cu 3-0.

SONDAJ: Mutu, căpitan al echipei Naţionale de Fotbal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel