Mulțumesc din inimă președintelui Traian Băsescu!
Data publicării:
Autor: bchirieac, Bogdan Chirieac
WhatsApp

Mă aflu încă sub impresia declarațiilor cu miros de cenușă în cap făcute de dl. super-procuror general șef, Daniel Morar. Omul în care mulți au crezut că legea și-a făcut sălaș a fugit mâncând pământul, doar fiindcă dl. președinte Băsescu a mârâit de două ori la el. Am avut astfel, încă odată, ocazia să văd marea putere a d-lui Băsescu. Dacă Marele Procuror fuge doar la o încruntare de sprânceană a d-lui Băsescu, îmi dau seama cât de democrat este cel pe care, în inconștiența mea, l-am numit Guvernator al României.

De aceea, țin să mulțumesc d-lui președinte Băsescu că nu m-a arestat fiindcă l-am criticat. De asemenea, îi mulțumesc că nu a făcut acest lucru nici cu alți colegi ziariști, care, la fel de inconștienți ca mine, și-au permis să nu-l adore. Văzându-mâ atât de des cu ei în studioruile TV, unii mi-au devenit prieteni dragi, iar ridicarea lor m-ar fi lipsit de o plăcută companie și dialoguri spumoase.

Am văzut vineri dimineață, prin discursul rostit de dl. Morar, imensa putere pe care dl. Traian Băsescu o are în sistem.

Acest material poate părea un pamflet. Mi-e teamă însă că el nu exprimă decât crunta realitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel