Multă nebunie și aglomerație pentru o zodie în săptămâna 13 - 19 mai 2024. Daniela Simulescu: Voi să faceți asta, nu să așteptați de la alții! / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
foto freepik.com
foto freepik.com
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a vorbit despre zodia care va avea mult stres în săptămâna 13 - 19 mai 2024, dar care își poate face zilele mult mai frumoase.

'Cei care au zodia Taur sau ascendentul în Taur sunt protagoniștii săptămânii. Să recapitulăm! Mercur intră în semnul vostru. Soarele se întâlnește cu Uranus, Soarele se întâlnește cu Jupiter în semnul vostru. Practic, în semnul vostru avem așa, respectiv Soare, Mercur, Venus, Uranus și Jupiter. Multă aglomerație. Trebuie să vă puneți la punct mai multe aspecte ale vieții! În primul rând, pe plan fizic, faceți tot posibilul să vă aranjați, să vă machiați, coafați, să vă luați alt costum, domnilor, să vă luați altă geantă, doamnelor. Efectiv, să vă răsfățați.', a zis Daniela Simulescu.

'Pe urmă, mare grijă la sănătate, pentru că sunt atât de multe aspecte, care pot aduce și multă vulnerabilitate. Când e atât de multă nebunie în semnul vostru, pe undeva trebuie să apară un mic dezechilibru. Se pot dezechilibra și alte zone și nu știi cum să faci față. Stresul este mare pentru că și Marte este în Casa a 12-a și ați vrea să faceți foarte multe lucruri.', a spus Daniela Simulescu. 

'Vi se pare normal să primiți atenție, validare, dar nu le primiți așa cum ați dori, ci, oarecum, treptat. Vă recomand următoarele: Dacă ați așteptat un nou proiect sau să vă căutați un nou loc de muncă sau să vă mutați sau să faceți o achiziție sau o investiție, această săptămână este potrivită. Gândiți-vă că marea conjuncție Soare - Jupiter, cea mai fericită zi, are legătură cu voi. Vă invit să vă faceți săptămâna mult mai frumoasă! Voi să faceți asta, nu să așteptați de la alții!', a mai spus Daniela Simulescu.

Video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel