Muguruza, în lacrimi la conferință după înfrângerea cu Halep
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Garbine Muguruza. foto: WTA Twitter
Garbine Muguruza. foto: WTA Twitter
Garbine Muguruza a venit la conferința de presă după înfrângerea cu Simona Halep cu ochii roșii, semn că a plâns. Muguruza își pusese speranțe mari, mai ales că o conducea categoric pe Halep în întâlnirile directe.

„Am avut o adversară care a jucat foarte bine, care nu mi-a oferit puncte gratis. Acesta a fost cel mai rău meci al meu la Roland Garros. Era un meci important, iar ea a fost agresivă încă de la început și acesta este rezultatul", a explicat Muguruza.

Apoi a intrat în detalii: "A jucat foarte mult în cros și a servit mult pe forehand-ul meu. Am avut multe schimburi lungi de mingi, dar tactica ei a fost bună. Trebuia să servesc mai bine. Cred că am început prost meciul, undeva sub nivelul ei. A jucat incredibil încă de la primul punct și ar fi trebuit să nu las să-mi scape atât de repede primul set. Dar ea a jucat extraordinar a pus o presiune incredibilă pe mine”, a mai spus iberica, potrivit GSP.

Garbine Muguruza a fost întrebată la conferința de presă dacă o vede pe Simona Halep drept favorită la câștigarea trofeului.

"Da, așa cred, e a treia finală pentru ea aici și a jucat la un nivel foarte înalt. Chiar dacă nu știu cine îi va fi adversară, pe lângă faptul că e numărul unu mondial e și favorita acestui turneu", a spus Garbine, înainte ca a doua semifinală să se fi încheiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel