MUCENICI MOLDOVENEȘTI. Rețetă simplă și gustoasă de MUCENICI, 9 MARTIE 2018 Dacă rețeta de MUCENICI MUNTENEȘTI este una simplă și rapidă, cea de MUCENICI MOLDOVENEȘTI necesită mai mult timp și mai multe ingrediente.
MUCENICI MOLDOVENEȘTI. Rețetă simplă și gustoasă de MUCENICI, 9 MARTIE 2018 Aveți nevoie de următoarele INGREDIENTE pentru aluat: 450 ml lapte, 125 gr zahăr, 50 ml ulei, 3 ouă, două plicuri de drojdie uscată, 2 pliculețe zahăr vanilat, 1 kg făini, o esență de vanilie, coaja de la o lămâie.
MUCENICI MUNTENEȘTI. Rețetă rapidă și ușor de gătit de MUCENICI, 9 martie 2018
Pentru sirop, aveți nevoie de apă (300 ml), zahăr (150 gr), esență vanilie și coaja de la o portocală.
Miere și nucă măcinată sunt necesare pentru decor.
MOD DE PREPARARE
MUCENICI MOLDOVENEȘTI. Rețetă simplă și gustoasă de MUCENICI, 9 MARTIE 2018 Aluatul de la MUCENICII MOLDOVENEȘTI necesită o sporită atenție. Toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei, laptele trebuie să fie călduț. Faceți maia: peste drojdia uscată puneți puțin lapte, două linguri de făină și o lăsați să crească timp de 15 minute. Pregătiți apoi aluatul: Puneți făina, ouăle, maiaua, zahărul vanilat, coaja de la lămâie, esența de vanilie și amestecați. În timp ce amestecați, cu mixerul sau cu mâna, adăugați lapte, puțin câte puțin și frământați. La sfârșit mai frământați puțin și lăsați aluatul să crească până-și dublează volumul.
MUCENICI MOLDOVENEȘTI. Rețetă simplă și gustoasă de MUCENICI, 9 MARTIE 2018 Pregătiți siropul: puneți apă, zahăr, după ce apa începe să clocotească mai lăsați să fiarbă aproximativ 3 minute. Puneți esența de vanilie și coaja de portocală, pe care o scoateți după ce siropul se răcește.
MUCENICI MOLDOVENEȘTI. Rețetă simplă și gustoasă de MUCENICI, 9 MARTIE 2018 Împărțiți aluatul în mai multe bucăți egale. Formați forma de mucenic în formă de opt. Și o puneți pe o tavă, pe care ați pus înainte foaia de copt. Lăsați-i să crească un sfert de oră. Cu o pensulă, îi tapetați cu ou pentru a avea o culoare frumoasă după coacere. Timp de 20 de minute îi lăsați la cuptor.
MUCENICI MOLDOVENEȘTI. Rețetă simplă și gustoasă de MUCENICI, 9 MARTIE 2018 Înainte de a-i însiropa, lăsați mucenicii să se răcească. Puneți sirop cu lingura, dar nu mult.
După ce-i lăsați 10 minute, adăugați miere și nucă, după gust.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Horoscop 23 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are probleme în familie. Mergi pe vârfuri!
- Klaus Iohannis, iritat de o întrebare primită de la un jurnalist DC NEWS: Asta să vă spună analiștii, sociologii, părerologii - Video în articol
- Horoscop 23 aprilie 2024. Soarele din Taur se rupe de careul cu Pluto. Daniela Simulescu, previziuni pentru zodii
- Trei infuzii care ajută la curățarea rinichilor în mod natural
- Firea și Burduja au fost desemnați candidații PSD și PNL pentru București. Cine se retrage
- PSD - PNL, candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja
- Scenariu de necrezut: Armate de gândaci cyborg controlați de la distanță. Ce spun cercetătorii japonezi
- Calcule electorale pentru Primăria București. Marele pierzător după retragerea lui Cîrstoiu. Chirieac: Va absorbi imediat o bună parte a electoratului său
- BANCUL ZILEI: Lucruri oribile spuse soției...
- Secretul tinereții fără bătrânețe: Vă vine să credeți că bărbatul din imagine are 60 de ani? Ce mănâncă omul care nu vrea să audă de botox
- La mesele festive scăpăm „ca vaca-n cucuruz” și apoi ne întrebăm de ce ne-am îngrășat. Dr. Doru Negru: Păi ați alergat mai mult de Paști?
- Circulăm într-o junglă. Mesajul unui expert auto: Cifrele ne arată că trebuie să știi să te aperi
- Cum te prind criminaliștii doar după scris. Comisar-șef: Activitatea este exclusiv umană