MRU, revenire spectaculoasă. Vă puteți imagina așa ceva?
Autor: Bogdan Chirieac | Publicat pe: 26 ian 2019, 13:46
WhatsApp
Mihai Răzvan Ungureanu a revenit brusc, vineri, pe Facebook, după o lungă absență în care nu a mai transmis niciun mesaj. 

MRU a părăsit viața publică în 2016, când a demisionat de la conducerea SIE. Atunci se vorbea despre un conflict cu președintele Klaus Iohannis. Vineri, el a revenit pe Facebook cu trei postări. Două postări au fost politice și s-au referit la alegerile europarlamentare: ”Care sunt criteriile după care partidele actuale ar trebui să își construiască lista de candidați la Parlamentul European?”, ”Ce fel de reprezentare ar trebui să aibă România la alegerile europarlamentare? După ce criterii sunt alcătuite listele?”. 

Vezi și: SCANDAL URIAȘ la convenția PLUS! Microfon tăiat: "Supunem la vot dacă rămâneți pe scenă în acest moment"

Se caută, cu disperare, un candidat în locul lui Klaus Iohannis. Înțeleg că indiferent ce motor i-ai pune, Klaus Iohannis ar recupera extrem de greu, e imposibil să recuperezi deficitul pe care-l are în acest moment Klaus Iohannis. Atunci, Cioloș vedeți că nu poate să vorbească în public. Au investit în el 20 de ani și nu are lipici. Are carismă cât o bordură. Mihai Răzvan Ungureanu vine cu un CV și-n politică și mai ales în mediu universitar, intelectual, e profesor la universități europene, exclusiv acolo. E în această zonă Mihai Răzvan Ungureanu. Problema pe partea dreaptă sau anti-PSD e că nu există contracandidat pentru Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?