Mr Bean, din ce în ce mai rar pe ecrane. Vezi motivul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mr_bean
mr_bean

Rowan Atkinson, interpretul faimosului personaj Mr Bean, susține că va juca din ce în ce mai rar rolul care i-a adus cel mai mare succes comercial.

Potrivit propriilor declarații, Rowan Atkinson se va dedica unor personaje de teatru mai serioase, deoarece rolul lui Mr Bean devine patetic la vârsta sa.

Actorul britanic, în vârstă de 57 de ani, a mărturisit într-un interviu publicat, sâmbătă de The Daily Telegraph, că intenționează să-l interpreteze pe Mr Bean din ce în ce mai rar, motivând că nu mai are vârsta corespunzătoare pentru un asemenea personaj.

"Rolurile care mi-au adus cel mai mare succes comercial - în fond, (roluri) fizice, foarte infantile -, simt că le voi juca tot mai rar. În afara faptului că abilităţile fizice încep să scadă (cu vârsta), cred că o persoană de 50 de ani şi mai bine care se comportă ca un copil mic începe să fie uşor patetic. Trebuie să fiu atent", a mărturisit comicul britanic.

Ultima apariție a lui Mr Bean a avut loc în luna august, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

În schimb, Rowan Atkinson se va dedicat teatrului, recunoscând că a redesoperit iubirea pentru artă în 2009, când a jucat în Fagin în Oliver! și s-a simțit "confortabil" în acel mediu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel