Movilă (PMP): Criza politică actuală este generată de Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Movilă (PMP): Criza politică actuală este generată de Iohannis
Movilă (PMP): Criza politică actuală este generată de Iohannis
PMP a transmis un mesaj, prin vocea parlamentarului ieșean Petru Movilă, despre criza politică actuală 'generată de Iohannis'.

'Petru Movilă (PMP): “Criza politică actuală este generată de Iohannis. De la încăpățânarea de a da PNL pe mâinile lui Cîțu, până la tărăgănarea negocierilor pentru un nou guvern.

Nu cred că era necesară amânarea negocierilor cu o săptămâna, mai ales când România se adâncește de la o zi la alta într-o criză sanitară cum nu a mai fost niciodată. Nu știu dacă e diletantism, lipsă totală de interes pentru români sau pur și simplu infantilism politic.

Toți cei care au făcut parte din circul ultimelor zile știu foarte clar ce au de făcut, pe cine nominalizează și pe cine aruncă în arenă. PNL va muri pe mâna lui Cîțu. USR își are partea de vină, dar vor să își spele păcatele prin Cioloș. PSD se pregătește de guvernare.

AUR nici nu merită băgat în seamă, posibil sa fie cel mai nociv partid înființat vreodată. Încă o săptămâna înseamnă dezastru pentru toți. Atât de greu procesează informațiile președintele nostru?

Sau și-a mai luat o săptămâna de concediu între timp? Un lucru este clar: dacă nu se amâna votarea moțiunii, astăzi PNL ar fi avut un alt șef și, cu siguranță, România un guvern.”, transmite Partidul Mișcarea Populară, pe pagina de Facebook.

Ioana Constantin (PMP): Haos cinic! Niciun partid parlamentar nu dorește azi la guvernare

Ioana Constantin spune că niciun partid parlamentar nu vrea la guvernare, pentru a nu deconta electoral toate problemele ţării.

"Niciun partid parlamentar nu dorește azi la guvernare. Pentru a nu deconta electoral explozia preturilor la energie, creșterea RCA după falimentul City, criza sanitară, restricțiile.

Avem o configurație parlamentară nefirească - aproape un milion de voturi redistribuite, dintre care aproape 300.000 ale PMP. E limpede că nu se poate contura o coaliție funcțională. Pentru a nu deconta electoral criza sanitară si criza economică, partidele parlamentare au aruncat țara într-un haos cinic", transmite Ioana Constantin (PMP).

"Indexarea pensiilor, creșterea salariilor, măsuri pentru firme, stoparea speculei de pe piața energiei, o anchetă dură cu privire la explozia prețurilor ca urmare a 'liberalizării' pieței - acestea trebuiau să fie măsuri prioritare pentru Guvern si Parlament, nu răfuiala cinică la care asistăm de luni bune", subliniază Ioana Constantin. Vezi știrea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel