Mourinho, complex în fața lui Goardiola. City a spulberat-o pe Tottenham
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Manchester City nu a avut probleme în partida de sâmbătă seara, cu Tottenham, din etapa a 24-a din Premier League, administrându-le londonezilor un sec 3-0.

Pe Etihad Stadium, Rodrigo Hernandez a deschis scorul, în minutul 23 din penalty, iar dubla lui Ilkay Gundogan (50, 66) a stabilit scorul final.

Manchester City îşi consolidează astfel poziţia de lider în clasament, cu 53 puncte, în timp ce Tottenham este momentan pe locul 9, cu 36 puncte.

Jucând în deplasare, pe Selhurst Park Stadium, Burnley a produs o surpriză învingând pe Crystal Palace tot cu 3-0. Johann Guomundsson a modificat prima oară tabela cu reuşita din minutul 5, Jay Rodriguez a majorat la 2-0 în minutul 10, pentru ca Matthew Lewton să închidă tabela de scor în minutul 47.

Burnley ocupă locul 16 în clasament, cu 26 puncte, şi pare că a scăpat de grijile retrogradării, în timp ce Crystal Palace este pe 13, cu 29 puncte.

Brighton şi Aston Villa au încheiat nedecis, 0-0, partida de pe Falmer Stadium şi, aşa cum se ştie, în primul meci al etapei, Leicester City a trecut de Liverpool cu 3-1.

Restul meciurilor vor avea loc duminică seara şi luni.

Podiumul este format din Manchester City, Leicester City şi Manchester United, cu 53, 46, respectiv 45 puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel