Motorola și-a prezentat noile smartphone-uri
Data publicării:
Autor: Nae Catalin
WhatsApp
motorola droid razr m
motorola droid razr m

Motorola Mobility a prezentat la New York trei modele noi de smartphone-uri. Acestea reprezintă primele modele de telefoane mobile de la preluarea companiei de către Google.

[caption id="attachment_229441" align="alignleft" width="310"] foto: engadget.com[/caption]

Noua linie smartphone premium, dezvoltată de Motorola, va include trei produse din gama Razr. Primul dintre ele, Droid Razr M, dispune de un ecran de 4,3 inci, 1 GB de memorie RAM și 8 GB pentru stocare internă. Telefonul are în componență un procesor de 1,5 Ghz și o cameră foto de 8 megapixeli. Razr M (foto) este disponibil momentan doar în SUA, la prețul de 99 de dolari, informează gandul.info.

Celelalte două modele, Droid Razr HD și Droid Razr Maxx HD, au ecrane high-definition și baterii cu o capacitate mai mare decât restul modelelor de pe piață. Toate cele trei telefoane sunt dotate cu sistemul de operare Android, dezvoltat de Google. Gigantul american a achiziționat compania Motorola în această vară pentru suma de 12,5 miliarde de dolari.

În aceste condiții, lupta pe piața smartphone-urilor se încinge. Nokia a lansat miercuri noul Lumia, iar Apple se pregătește de lansarea iPhone 5, ambele concurente directe pentru noile Razr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel