Data publicării:

Motociclist din Galați, accidentat mortal după ce a fost acroșat de o mașină și izbit într-un stâlp

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Motociclistul era soldat gradat profesionist la Batalionul 300 Infanterie Mecanizată ”Sfântul Andrei” din Galați.

Citește și: Vehiculele electrice, interesante, dar periculoase. Titi Aur: Cei de la volan ar trebui să fie foarte atenți

Un motociclist, în vârstă de 30 de ani, a fost accidentat mortal, duminică seară, pe o stradă din municipiul Galați, după ce a fost acroșat de o șoferiță și proiectat într-un stâlp de pe marginea drumului, informează IPJ Galați.

În data de 27 octombrie, în jurul orei 17,50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul George Coșbuc, din municipiul Galați.

”Din verificările efectuate, aceștia au stabilit că un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, din Galați, care se deplasa pe banda a doua de circulație, din direcția străzii Henri Coandă către strada Nae Leonard, în momentul în care ar fi schimbat direcția de deplasare, din banda a doua în prima bandă de circulație, ar fi acroșat o motocicletă condusă de un bărbat de 30 de ani, din Galați, care se deplasa pe banda întâi, în același sens. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului și, din nefericire, conducătorul acesteia a decedat în scurt timp”, transmite IPJ Galați, citat de Agerpres.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, aceasta a fost condusă la spital, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul și luarea măsurilor legale.

Potrivit presei locale, motociclistul era soldat gradat profesionist la Batalionul 300 Infanterie Mecanizată ”Sfântul Andrei” din Galați și se cunoștea cu șoferița implicată în acest accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel