Motivul pentru care șoferul Înaltpreasfințitului Teodosie a mers cu 235km/h: I-am spus, vezi să ții ritmul să ajungem! Dacă mașina a dus...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Înaltpreasfințitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a recunoscut că și-a îndemnat șoferul să meargă mai repede.

În vara acestui an, șoferul Înaltpreasfințitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost prins cu 235 de kilometri la oră pe Autostrada Soarelui. Polițiștii au fost surprinși când au văzut că pe locul din dreapta al mașinii care se deplasa cu o viteză exagerat de mare se afla chiar înaltul ierarh.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei și, totodată, i-a fost reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile (citește mai mult AICI).

CITEȘTE ȘI     -    Arhiepiscopul Tomisului, răspuns pentru o femeie care l-a întrebat cum poate ţine postul, având în vedere că are un soţ pasional

ÎPS Teodosie a recunoscut că și-a îndemnat șoferul să meargă mai repede

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi, 21 decembrie 2022, Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost întrebat de ce șoferul său a mers cu viteza de 235 km/h pe Autostrada Soarelui:

„Nu ştiu, că nu mă uit la kilometraj. Nici nu ştiu dacă a fost aşa. Trebuia să ajung la un maslu. I-am spus: Vezi, să ţii ritmul să ajungem la maslu!, a replicat el.

Ulterior, înaltul ierarh a fost întrebat dacă, într-adevăr, şoferul a ajuns la viteza de 235 km/h pe oră.

Răspunsul Arhiepiscopului Tomisului a fost:„Probabil. Dacă maşina a dus…”.

CITEȘTE ȘI     -    Ce a zis ÎPS Teodosie despre viața de cuplu într-un filmuleț viral pe TikTok

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel