Moțiunea de cenzură a PSD, agresivă față de Guvernul Cîțu. Teodorescu: Ne aflăm în fața unei HALUCINAȚII. Dacă USR votează, e AUTODENUNȚ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Moțiunea de cenzură a PSD, agresivă față de Guvernul Cîțu / Foto: Facebook Dan Barna
Moțiunea de cenzură a PSD, agresivă față de Guvernul Cîțu / Foto: Facebook Dan Barna
Jurnalistul Bogdan Teodorescu a vorbit despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu depusă de PSD.

Jurnalistul Bogdan Teodorescu a vorbit despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu depusă de PSD, în cadrul emisiunii „Ce se întâmplă" de la DC NEWS TV și DC NEWS. 

"PSD-ul a spus un lucru foarte clar când a contestat moțiunea AUR - USR PLUS, a spus că în acea moțiune (a USR PLUS - AUR n.r.) sunt atacați doar liberalii, ori ei au spus: "Domnule, noi nu îi dăm jos pe liberali ca să îi ajutăm pe USR-iști să se întoarcă. Trebuie să plece toți". Astfel, moțiunea Partidului Social Democrat este o moțiune agresivă împotriva Guvernului Cîțu, în ansamblul său, cu câteva ministere cheie, dintre care unele au aparținut USR-ului. Ei, în momentul în care, vom vedea textul moțiunii, nu îl știm, dar citim și noi prin ziare, în ziare se precizează că ei aduc acuze inclusiv de natură penală unora dintre miniștri. Nu știu la cine se referă că nu au menționat, dar asta au spus.

Bogdan Teodorescu: Un autodenunț al USR PLUS

În condițiile astea, eu sunt foarte curios să văd cum niște USR-iști, niște foști demnitari USR votează o moțiune în care scrie negru pe alb că ei au făcut ilegalități, fiindcă asta se cheamă autodenunț. Adică, în momentul în care tu ești de acord cu unii care îți spun că tu ai încălcat legea, asta se cheamă că tu te autodenunți, înseamnă că ești de acord cu acel text. Noi ne aflăm în fața unei dileme, am văzut și declarațiile purtătorului de cuvânt al USR-ului, dar și ale liderilor partidului, care au spus că votează indiferent ce. Acum trebuie să vedem ce înseamnă "indiferent ce". Absența lor de la citirea moțiunii este un prim pas spre acest "indiferent ce". Noi ne aflăm de fapt în fața unei halucinații.", a declarat jurnalistul Bogdan Teodorescu în exclusivitate pentru DC NEWS.

Reamintim că PSD a decis să îşi depună propria moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, indiferent de decizia Curții Constituţionale pe moțiunea de cenzură a USR PLUS și AUR. Ulterior, CCR a venit cu decizia în care spune că moţiunea de cenzură trebuie dezbătută, chiar dacă a constatat şi un conflict juridic Parlament - Guvern privind modalitatea în care a fost comunicată. Așa se face că momentan sunt două moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, una depusă de USR PLUS și AUR și alta depusă de PSD. 

Joi, 30 septembrie, va fi citită moţiunea de cenzură a PSD în Parlament. Premierul Florin Cîţu nu va fi însă prezent la şedinţa de plen. Nu vor fi prezenți nici cei de la USR PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel