Urmărește emisiunea live
MOȚIUNE Guvern Dăncilă. Elena Cristian: 'Se joacă!' De unde ar putea veni pericolul pentru PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Moțiune cenzură
Moțiune cenzură
Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi votată joia viitoare.

Prezentă în emisiunea Denisei Rifai, la Realitatea TV, jurnalista Elena Cristian a vorbit despre șansele ca această moțiune să treacă. Aceasta a subliniat că în această săptămână se va negocia la sânge, deși în acest moment mingea e în terenul Opoziției. Mai mult, PSD va trebui să aibă grija la proprii membri de partid.

„Sigur că se negociază. Se negociază de ambele părți, și Opoziția își dorește multe voturi, își o victorie zdrobitoare. Să îl citez pe domnul Meleșcanu, una e să bați cu 1-0 la fotbal și alta cu 5-0. Se oferă orice în acest moment din informațiile noastre. Funcții, portofolii de miniștri, de secretari de stat, locuri pe viitoarele liste la Senat și Camera Deputaților. 

În opinia mea încă se joacă. Sigur că Opoziția are un număr mare de semnături și în acest moment totul pare în favoarea sa, dar eu nu aș spune până în ultima zi că jocurile sunt făcute. Sunt convinsă că se negociază și în acest moment în care noi discutăm. Până la urmă aceasta este politica. Dar în momentul de față mingea este în terenul Opoziției. Revenind la figura zâmbitoare a domnului Ciolacu, eu cred că PSD-ului nu trebuie să îi fie frică de Opoziție cât de proprii membri de partid”, a precizat Elena Cristian, la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel