Moțiune de cenzură împotriva Guvernului Republicii Moldova. Socialiștii reacționează
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Partidele de opoziție din Republica Moldova au inițiat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu, susținut de socialiști.

Deputatul PAS, Mihai Popșoi, a anunțat astăzi în fața agricultorilor care protestează la Parlament că PAS și Platforma DA ar putea depune astăzi moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Potrivit lui, la momentul de față se colectează semnături în acest sens. (mai multe detalii despre protestul agricultorilor, AICI).

Ulterior, deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, a anunțat că moțiunea de cenzură a fost semnată de 34 de deputați și a fost depusă la secretariatul Parlamentului, potrivit Deschide.md

Partidul Socialiștilor, reacție furibundă

Deputatul PSRM, Vlad Batrâncea, a sugerat că PSRM nu va susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, deoarece aceasta nu soluționează problema dizolvării Parlamentului. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui briefing de presă.

„Noi suntem pentru alegeri parlamentare anticipate. Noi chemăm colegii la dialog cu juriștii și deputații. Moțiunea de cenzură nu este o soluție și nu asigură tot procesul”, a declarat Batrîncea, informează Deschide.md

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel