România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 17 iun, 21:17
Moţiune de cenzură anti Guvern. Ludovic Orban, prima reacţie: Act aventurier!
Premierul Ludovic Orban a reacţionat cu privire la anunţul moţiunii de cenzură, făcut de Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD. 

"Pe ce motiv să depună moţiune? Pentru că Guvernul şi-a făcut datoria? Pentru faptul că stăm de dimineaţă până în noapte într-o activitate epuizantă? Pentru că încercăm să găsim răspunsuri la o situaţie cu care nu s-a confruntat nimeni până acum? Am reuşit, cu o majoritate parlamentară ostilă, să ţinem sub control această epidemie şi să ţinem economia la un nivel de funcţionare. Am văzut numărul de cetăţeni români cu contract de muncă în mai. Numărul angajaţilor din mai 2020 este aproape egal cu cel din 2019. Ne-am confruntat cu epidemie, cu o criză care a lovit brutal nu doar România, ci toată UE. Ne-am confruntat şi cu secetă. Am luat multe măsuri!", a precizat Ludovic Orban. 

"Eu nu pot decide ce face PSD sau ce fac sateliţii. Dar nu sunt motive care să fie explicate opiniei publice. Ar fi un alt act aventurier, iresponsabil. Nu aş fi crezut că se poate întâmpla în România, la 30 de ani de la revoluţie, ce se întâmplă în Parlament. Aproape fiecare lege adoptată conţine pomeni, generează noi cheltuieli sau amputează venituri ale statului", a mai spus premierul. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro